• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Dyredesign

Dyredesign

Gå til produkter

Helt vildt! Designere er ofte inspireret af naturen og bruge den til at tage humor til endnu højere niveauer. Resultaterne af deres arbejde er ofte vidunderlige og forbløffer endda dyreelskere.

Mange huse er hjem for hunde, katte og selv mus engang imellem. Men rensdyr, elefanter og aber? Vores dyredesigns bringer fugle, skovens dyr, junglevæsener og endda havets skabninger ind i dit hjem. Helt uden problemer med toldmyndighederne, da dyredesign passer perfekt ind i en stue.

Nogle af vores designdyr kan gøre ting, som deres artsfæller i naturen ikke kan: en hund, der renser sko, en kanin, der oplyser lokaler, og en gris, der fungerer som bord. Andre gør egentlig bare, hvad de gør fra naturens hånd: f.eks. uglen, som også er et ur, men gør mere end blot at vise klokken om natten!

Én ting er fælles for dem alle: en fantastisk humoristisk sans, løssluppenhed og originalitet leveret direkte til dit hjem. Og der er ingen grund til at gå tur med dem, fodre dem eller rydde op efter dem. Genialt!

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Blogartikler