• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gå til produkter

Det er sommer og tid til at gå ud i haven og starte grillen op! Netop fordi vi ved, at vi kun har ganske kort tid til at nyde udendørslivet i bare fødder og shorts, forsøger vi at være ude i solen så meget som muligt, og grillen er en fast gæst på terrassen. Hver morgen ser vi frem til den næste hyggeaften med kød, salat og flutes. Fra alle haver breder sig en lugt af glødende kul og duften af krydret grillmad. Feriestemning midt i dagligdagen ...

Griller og det rette grilltilbehør til hyggelige sommeraftener

Der går stort set ikke en uge, uden at grillen bliver sat frem – også selv om det kun er for at grille en hurtig pølse efter arbejde. Vi kan tilbyde nogle af de nyeste trends inden for griller: originale griller i høj kvalitet, der kan holde til at blive brugt hver eneste uge, og som gør dig til en sand grillmester. Vores store udvalg tæller alt fra klassiske kuglegriller og robuste tøndegriller til bærbare sammenklappelige griller. Vi garanterer, at kvaliteten er i top.

Det er noget sjovere at grille, når man har de rigtige redskaber. Derfor tilbyder vi de originale tilbehørsdele som tænger, spyd, lightere, rengøringsudstyr og meget mere. Og for dem, der sætter pris på en grillpølse over åben ild, har vi også en 60 cm lang luksusgrilltang! Du vil blive overrasket over, hvilken idérigdom designerne udviser. Kom igennem grillsæsonen med stil!

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Produktgrupper