• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Havearbejde i vindueskarmen

Trimm Copenhagen – overskrift

Gå til produkter

Gør det selv: grøntsager, salat og krydderurter fra din egen have smager bedst – prøv at dyrke dine egne planter og urter nu! At bo i en by er ingen undskyldning for ikke selv at lave havearbejde mere. Designere over hele verden vrider deres hjerner med emnet havearbejde i vindueskarmen og har udviklet kreative produkter, som gør os i stand til at dyrke grøntsager og krydderurter i de mindste rum. Farvel til betonjunglen!

Havearbejde uden have: en ny kultur af havearbejde indtager byen

Er tomater, krydderurter osv. ikke besværet værd, fordi de er billigere i supermarkedet? En have i vindueskarmen handler om meget mere end blot en måde at fylde vores maver. Det er en ny lidenskab for mange unge mennesker, som overvejende lever i en digital verden. Der ligger et meditativt element i den nye hobby – og den tilbyder afslapning i et liv i hurtig forandring. Plantepotterne er altid inden for din umiddelbare rækkevidde. Planterne vandes jævnligt, og du kan tjekke hver dag, om tingene vokser. Nye skud ventes med spænding – indtil tomater, bær og krydderurter endelig er klar til at blive høstet. Intet supermarked ville nogensinde kunne tilbyde dette!

De rigtige produkter til en have i et højhus

Urtepotter med integrerede vandbassiner hjælper med at holde basilikum, persille, purløg og andre ting friske. Glas med spirer og minidrivhuse beskytter knopper og frø og tilbyder dem et klima, der hjælper dem til at få en god start på livet. Lodrette planteposer sparer plads ved at give plads til planter lige oven over hinanden. Endvidere giver en særlig urtesaks mulighed for at hakke krydderurter ensartet og skille sig af med nålene. Se vores sortiment med produkter til havearbejde i vinduet, og opdag måske en ny hobby.

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Produktgrupper