• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Træprodukter

Emne: træprodukter, banner stort

Gå til produkter

Træ er et af verdens mest alsidige råmaterialer: Møbler, musikinstrumenter, gulve, papir eller sågar komplette huse – det hele lader sig fremstilles af træ. Hertil kommer tilbehør og møbler, som opfylder højeste krav til kvalitet og design.

Mennesket har værdsat træets åbenlyse kvaliteter i mange tusinde år. Naturproduktet træ var meget længe det eneste råmateriale, som kunne levere god kvalitet til en rimelig pris. Dette ændrede sig i det 19. århundrede. Hurtigt overtog metal og plastic pladsen som forbrugerens foretrukne materialer og skubbede træprodukterne ud af stuerne. I dag har forbrugeren igen fået øjnene op for træprodukternes naturlige varme og alsidighed, og de er populære som aldrig før.

Skandinaviske producenter har længe vidst, hvad resten af verden langsomt er ved at forstå: Træprodukter beriger det moderne liv ved at tilføre det et strejf af natur. Træ udstråler hygge og varme modsat højteknologisk kulde. Variationerne inden for de færdige materialetyper er nærmest uendelige, afhængig af træsort samt produktions- og behandlingsmetoder. Derfor er træprodukter langt mere individuelle end industriens masseprodukter – og så er de topmoderne.

Samtidig profiterer kloden når forbrugerne vælger træprodukter: Bæredygtigt skovbrug giver fremragende resultater på miljøbarometret. CO2-neutral produktion, lavt energiforbrug under forarbejdningen og et højt genanvendelsespotentiale, gør tilsammen træ til det mest miljøvenlige råmateriale.

Alle varer fra denne kategori En verden af temaer

Blogartikler