• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

ferm Living - Plant Box serien

ferm Living - Plant Box serien

Plant Box Series

ferm Living Plant Box blev oprindeligt udviklet af grundlæggeren Trine Andersen som et plantestativ i tre forskellige former. De fås nu i 6 forskellige versioner. Takket være brugernes kreativitet avancerede den hurtigt til at blive en ægte allrounder ud over opbevaring af planter. Vi viser dig, hvordan du kan bruge Plant Box i forskellige anvendelsesområder og lade dig inspirere af vores planteideer.

ferm Living - Plant Box - Oversigt

#Plant Box
#Plant Box small
#Plant Box med to niveauer
#Plant Box runde
#Plant Box large
#Wall Box

1. Plant Box - den klassiske

Har du ikke en grøn tommelfinger? Vi har den rigtige plantetype til dig: sukkulenter. Det fås ikke kun i mange designs, men er også ekstremt let at pleje og dekorativt. Sørg for, at sukkulenter får nok lys, og at du vander planterne regelmæssigt. Den første Plant Box fra serien tilbyder plads nok til forskellige planter.

Det faktum, at du Plant Box som et plantestativ, er for længe siden ophørt med at være tilfældet. Mange ideer er dukket op og udviklet sig over tid.

Plant Box fra ferm Living ser også godt ud på dit kontor. Brug stativet, der næsten er blevet en designklassiker, til at opbevare bøger, arrangører, tegninger og altid have dem lige ved hånden. Med den rigtige container, såsom en container, devider og container, kan du Plant Box og oprette mere orden.

Vil du Plant Box med planter og bruge den som lagerplads? Vælg en bakke lavet af messing, træ eller marmor og brug den plads, du har fået til dekoration eller som et sidebord til at lægge din kop kaffe på.
Den skjulte lagerplads under bakken er perfekt til opbevaring af genstande, der ikke skal være synlige ved første øjekast. Her finder du tilbehør til klassikeren:

Bakken til Plant Box fra ferm Living lavet af marmor
ferm Living - Bakke til Plant Box stor, messing
 
 

2. Plant Box lille

Den mindste i Plant Box familien: Plant Box Small. Der er plads til det overalt - i køkkenet, på badeværelset, på vindueskarmen eller på skrivebordet. Et skyggefuldt sted er nok for mosaikplanten til at matche anvendelsesområdet. Med sine farvede årer er det en ægte blikfang. Vand planten regelmæssigt, så jorden altid er let fugtig - sørg for, at den ikke bliver vandtæt.

På grund af dens lille størrelse kan du tage den lille Plant Box med dig overalt. Saml dine rengøringsmidler, såsom vaskemidler, svampe og håndklæder. Uanset hvilket område i lejligheden du rengør - Plant Box Small ét sted.

3. Plant Box med to niveauer

Hvad kunne være pænere end at plante urter og grøntsager. Du har ikke brug for en stor have med en enorm grøntsagsplaster. Plant Box er ideel til plantning af frø og udvidelse af din egen forsyning med urter. Sæt Plant Box på din altan og vand frøene regelmæssigt. Efter kort tid vokser de første urter. Hvis du ikke har balkon eller terrasse, skal du placere Plant Box i dit køkken. Sørg for, at rummet er oversvømmet med lys.
Er du for utålmodig til at vente et stykke tid? Køb færdige urter eller jordbær direkte og plant dem.

Brug de to niveauer i badeværelset ved at placere dine kosmetiske produkter ovenpå for at passe på din hud og krop. Der er plads til håndklæder og kurve nedenfor.

4. Plant Box runde

Plant Box aflange form finder ikke sin plads overalt. I denne sag har ferm Living den runde Plant Box i sit sortiment.

Hvorfor ikke som et dekorativt objekt? Den runde Plant Box kan også bruges til opbevaring og til en dekorativ æske, det behøver ikke altid være meget. En bog, en vase og en skulptur er nok til at give rummet mere karakter.

 
 

5. Plant Box stor

Kan du lide det mere farverigt? Plant vilde blomster på din egen altan og bring naturen ind i dit hjem. Beholderens dybde betyder, at der er plads til planter og blomster med længere rødder. Så kornblomster, majsvalmuer eller tusindfryd.

Der er normalt ingen hylde i indgangen til opbevaring af genstande som nøgler, tegnebøger eller jakker. Plant Box Large med den ekstra bakke er ideel. Varerne forsvinder ikke i kassen, og den har et stort lagerområde. Pot en plante i den ekstra æske, der fås som tilbehør. Vær ikke bange for at tage en større. På grund af den lave boks lave højde er planten direkte i hovedhøjde og giver udsigt over det grønne.

 
 

6. Vægboks

Som navnet antyder, var væskekassen oprindeligt beregnet til vægmontering - den er også en rigtig iøjnefaldende på gulvet. En høj plante ser godt ud. De store blade og de omfattende grene giver dit hjem en jungle-lignende atmosfære. Sukkulenter eller andre hængende planter er egnede til væggen. Dette giver enhver bar væg en grøn blikfang.

På badeværelset har du brug for produkter, der er lige ved hånden. Brug Wall Box som en hylde til shampoo og shower gel. Den dybe kasse ser pæn og enkel ud.