Fermob - Bellevie havemøbler

Fermob - Bellevie
Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


Lounge møbler til indendørs og udendørs

En familie fuld af inspiration og godt humør. Bellevie serien fra det etablerede parisiske designstudio Pagnon & Pelhaître for Fermob er indbegrebet af livsglæde både indendørs og udendørs. Brugen af aluminium sikrer en perfekt balance mellem stabilitet og lethed og gør det muligt for udendørs møbler at smelte sammen med haven. Linjerne og formen på møblerne er dog så fine og stilfulde, at Bellevie serien også ser godt ud i opholdsstuen.

Minimalistiske møbler til haven og stuen

De bløde kurver og de geometriske former i serien tillader forskellige stilarter og epoker at skinne igennem, hvilket gør serien særligt alsidig og unik. Under designet var det vigtigt, at Bellevie allerede visuelt formidlede en varm atmosfære og glæde for at sprede en hyggelig atmosfære inde og ude.

Fermob fremstiller møblerne i Bellevie serien af galvaniseret stål og aluminium. Materialet får en høj beskyttelsesbehandling af den udendørs specialist Fermob til udendørs brug og belagt med en UV-resistent pulverbelægning. Alle sædehynder er lavet af akrylfibre og er derfor lige så egnede til udendørs brug.

Side af Fermob - Bellevie havemøbler


 

Bellevie serie fra Fermob

En familie fuld af inspiration og godt humør. Bellevie serien fra det etablerede parisiske designstudio Pagnon & Pelhaître for Fermob er indbegrebet af livsglæde både indendørs og udendørs.