• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fritz Hansen - Serie 7 Samling

Fritz Hansen - Serie 7 - Samling - Banner

Serie 7 af Arne Jacobsen

Med 3107-serien - et design fra 1955 - skabte designer Arne Jacobsen en stol, der ville gå over i designhistorien. Let, let at stable og samtidig ekstremt stabil, Serie 7 var den perfekte stol til opholdsområdet. Men selv havde Jacobsen ingen anelse om, at designet ville blive et af de mest populære siddemøbler i slutningen af det 20. Og begyndelsen af det 1. Århundrede.

Stolen, som nu er blevet en klassiker, er produceret af Fritz Hansen i en lang række forskellige farver og underlag. Dette gør 7-serien ekstremt mangefacetteret. De formstøbte sædeskaller fås i ti forskellige træsorter: ahorn, bøg, ask, kirsebær, oregonfyr, elm, valnød, eg, mørkbejdset eg eller mørk eg bejdset helt. Kernefineren er altid lavet af bøg.

Klassikeren til konfiguration

7-serien er en absolut all-rounder og fås både som spisestuestol og som arbejdsstol. Det brede udvalg af stof- og læderbetræk, som sæde og ryglæn kan polstres helt eller delvist med, lover mere komfort. Efter dine egne ideer kan Series 7 stolen konfigureres i en lang række farver, understel og, hvis det ønskes, med armlæn.


 

Serie 7 stolen af Fritz Hansen i produktion

Sædet på Series 7 stolen er lavet af ét stykke krydsfiner. Ved hjælp af damp deformeres den i to dimensioner. Tag et kig bag kulisserne og lær mere om fremstillingen af en af de bedst sælgende stole i verden.