• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Personlige gaver


Personlige gaver – ting, der kommer fra hjertet

Det er lige så dejligt at give gaver som at modtage dem. Modtageren skal overraskes med noget særligt, der viser, hvor meget du tænker på vedkommende. Fra skolestart til bryllupper – personlige gaver til enhver anledning. For at gøre beslutningen lidt nemmere har vi samlet vores favoritter for dig.

Personlige gaver i vores interiørshop – overblik over dine fordele

Værd at vide: Hvem skal du give en gave til?

Når du giver gaver, er der nogle ting, du skal overveje. For det første skal gaven ikke glæde dig, men derimod den person, der skal have den. Folk har forskellig smag. Hobbyer og interesser er et godt udgangspunkt for en gave. Du kunne eksempelvis glæde en kunstnerisk ven med et gavesæt fra Moleskine . Det består af en blyant og en blok blankt papir, som sidder i et kunstfærdigt udsmykket læderetui.

Oplevelsesgaver – gaver med affektionsværdi

Personlige gaver, der på forhånd er nøje gennemtænkt og udarbejdet, er smukke. Men at give modtageren mulighed for selv at lave sin gave er mindst lige så god en idé. Alle har personlige interesser og ønsker. Rejseentusiaster vil eksempelvis blive glade for en Scratch Map fra Luckies. Princippet ved verdenskortet kan let forklares: Scratch Map er et individuel rejsekort. Når man har været i et land, gnider man det åbent på kortet. Med tiden skabes der således et individuelt verdenskort, som er helt særegent.

Gavekort – det rigtige til alle

Er du ikke helt sikker på, hvad din udkårne kunne tænke sig? Hvad med et gavekort? På denne måde kan modtageren vælge noget fra vores sortiment, som vedkommende foretrækker. Man bliver begejstret over et gavekort, og det passer til næsten enhver anledning. Med et Connox-gavekort kan du vælge mellem 150 - 1500 kr. afhængigt af dit budget.

Er du træt af almindelige gaver og ønsker at give noget, som får hjertet til at slå lidt hurtigere, samtidig med at det kræver mindst muligt arbejde at købe det? Hos Connox kan du vælge fra et stort sortiment og købe personlige gaver online. Få dem leveret hjem til dig af Connox inden for få arbejdsdage.