• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Barselsgaver

Filter 

Farver  
Varegrupper  
Producent  
Tilbud
Nyhed
Form  
Længde (cm)  
Bredde (cm)  
Diameter (cm)  
Grundlæggende højde  
Sortér: Mest populær  Barselsgaver: til glæde for både store og små

Når familie, venner og bekendte modtager den glædelige nyhed, begynder overvejelserne om gode barselsgaveidéer for alvor. Nyfødte vil gerne bydes velkommen til verden. Naturligvis bør nyfødte have glæde af gaven senere i livet, men i første omgang bør den glæde forældrene. Med lidt fantasi er det ikke svært at finde barselsgaver, som alle involverede parter bliver glade for. I interiørshoppen finder du mange gode idéer, som vil få de glade mødres og fædres øjne til at stråle.

Gaver til nyfødte i interiørshoppen – dine fordele

Krammedyr

Firbenede dyr i alle størrelser og design er populære blandt små børn og en god barselsgaveidé. Gaverne til babyer er fremstillet af kvalitetsmaterialer. De er så bløde, at de små elsker at røre ved dem. Materialet må naturligvis ikke irritere den følsomme hud. Mobilen Elefantkomsammen fra Flensted Mobiles ser fantastisk ud over babyens seng eller i børneværelset. Dansende elefanter tiltrækker babyens opmærksomhed. Zoo Timer Elihu the Elephant fra Vitra er et optisk blikfang og har også en praktisk funktion. Zoo børnetallerkner fra Rosti Mepal egner sig til større børn, der kan spise selv. Tallerknerne er derfor en god barselsgave, som børnene kan få glæde af senere i livet.

Hyggelige barselsgaver

Hvis du søger en babyvenlig overraskelse, vil du kunne lide tilbehøret til den første seng. Baby Dot Quilt fra Hay ser fantastisk ud – og din baby vil føle sig godt tilpas både dag og nat, uanset temperaturen. Tæppet kan naturligvis anvendes både om vinteren og om sommeren og kan om nødvendigt suppleres med andet sengetøj. I interiørshoppen finder du mange barselsgaver til drenge og piger, som børn og forældre vil elske. Med en barselsgave optages den nyfødte i familien og bydes velkommen af venner og bekendte.