• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Fødselsgaver


Fødselsgaver: Det er det, alle elsker

Senest når den gode nyhed slår rundt i familie, venner og bekendte, melder spørgsmålet sig om fine gaveideer til fødslen. Afkommet ønsker at blive budt ordentligt velkommen. Den nytilkomne skulle selvfølgelig gerne have den lille overraskelse senere hen, men indtil videre skal især forældrene nyde det. Med lidt fantasi er det ikke svært at finde fødselsgaver, der vil blive taget godt imod af alle involverede. I vores butik finder du mange smukke ideer, som ikke kun får glade mødres og fædres øjne til at stråle.

Fødselsgaver i boligdesignbutikken – dine fordele

Dyreidéer, du kan trykke på

Firbenede venner i alle størrelser og designs er særligt populære blandt de små og er derfor ideelle som fødselsgaver. Gaver til babyer er lavet af materialer af højeste kvalitet. De er bløde og nuttede, så de små nyder at røre ved dem. Den sarte hud må selvfølgelig ikke irriteres, selvom afkommet ikke vil give slip på det stilrene tøjdyr.Elephant Meeting Mobile fra Flensted Mobiles ser smuk ud over babyens seng eller i den lilles eget rige, dansende elefanter tiltrækker opmærksomheden fra små børns øjne.Zoo Timer Elihu the Elephant fra Vitra er et visuelt højdepunkt og opfylder samtidig en praktisk funktion.Børneservice Zoo fra Rosti Mepal er velegnet til større børn, der kan spise på egen hånd. Derfor er servicet et godt valg som fødselsgave, som de små vil få glæde af de senere år.

Hyggelige gaver til en fødsel

Ønsker du en babyvenlig overraskelse, kan tilbehør til din første seng måske være en mulighed.Baby Dot quilt fra Hay ser smart ud og sikrer, at de små føler sig godt tilpas ved enhver temperatur, dag eller nat. Tæppet kan selvfølgelig bruges om vinteren eller sommeren og kan suppleres med andet sengetilbehør, hvis det er nødvendigt. I vores butik finder du mange fødselsgaver til drenge og piger, som forældrene og senere afkommet vil kunne lide. Den lille nytilkomne kan tages ordentligt imod af familie, venner og bekendte.