• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Dåbsgaver


Dåbsgaver, man lægger mærke til

Dåbsgaver har deres helt egen magi. De skal naturligvis falde i forældrenes smag. Men det er ekstra rart, hvis gaven også er til glæde for dagens lille hovedperson. Vi har også dåbsgaveidéer fra store brands som Vitra, Lego og Magis Me Too.Vi tilbyder et stort udvalg af charmerende og unikke gaveidéer af høj kvalitet til både store og små, så du altid kan finde den helt rigtige gave både som gæst og gudforælder.

Sådan vælger du en dåbsgave, som også den lille synes om

Hvad skal jeg give i dåbsgave? Det er et spørgsmål, som ikke kun gudforældre og den nærmeste familie stiller sig selv. At finde den perfekte dåbsgave til et gudbarn er naturligvis lidt af en udfordring. Du ønsker at give dem noget uforglemmeligt, som de altid vil huske som et kært minde om deres gudmor eller gudfar. Men de er også glade for at få dåbsgaver, som ikke er helt så specielle, så længe de blot er farverige og rare at røre ved. Hundehvalpen fra Magis Me Too er en populær gave til små børn. Den klassiske høje stol fra Yuunic er en dåbsgave, som den lille kan bruge gennem hele sin barndom. Mozart musikkuglen er en dåbsgave, som vil vække lykke selv hos de allermindste. Eames Elephant fra Vitra vil også fortrylle den lille.

Noget helt særligt til små eventyrere

Dåbsgaver skal først og fremmest være uforglemmelige og unikke. Lego opbevaringskasse 8 er en dåbsgave, der er mindst lige så spændende for forældrene som for børnene. Specielle dåbsgaver er noget særligt i sig selv, fordi de viser, hvor meget giveren har tænkt på den lille. Denne type dåbsgaver er populære hos forældrene og til glæde for børnene, også når de bliver ældre.

Dåbsgaver i vores interiørshop – overblik over dine fordele