• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Gaver til haveentusiasterGaver til haveentusiaster: Mere sjov i haven

Når det bliver varmere igen i foråret, drages haveentusiaster og hobbygartnere hurtigt mod haven. Og havearbejde er beviseligt en hjælp til at koble af og lægge hverdagen bag sig på alle tider af året. Gaver til haveejere passer perfekt til alle dem, som gerne vil gøre havearbejdet lidt sjovere, og som ønsker at gøre deres have til et populært sted at mødes. Det siger sig selv, at udseendet er vigtigt. Smart havedekoration samt et designerfoderbræt til at fodre store og små fugle bidrager til havens udseende.

Havetilbehør kan være moderigtigt

Enhver, der påstår, at haveredskaber kun behøver at opfylde et formål, bør kigge nærmere på vores shop. Vores gaver til hobbygartnere er så smarte, at du nemt kommer til at glemme deres egentlige formål. Vandkanden skal ikke kun bruges til at vande blomster; urtepotterne er ikke kun små, sikre hjem til planterne. AquaStar vandkanden fra Eva Solo er smuk at se på og et visuelt lyspunkt. Se på de forskellige brands Eva Solo, Rephorm og Bloom: Her finder du mange gaveideer, der gør hobbygartnere glade.

Sørg for varme i haven

Du kan også finde virkelig flotte gaver til hobbygartnere blandt vores bålfade. De tjener deres formål og spreder varme i haven. De er også særdeles flotte og et blikfang i enhver have. Bålfadene er fremstillet af aluminium eller stål og har hver sin stil. De passer ind i naturhaver samt i velanlagte haver. Naturligvis opfylder disse gaver til haveejere de højeste sikkerhedskrav, så du kan let tænde bål i din have på alle tider af året og til enhver lejlighed. Bålfadet er varmt og lyser op på samme tid. Med lidt fantasi skaber bålfadene et romantisk mødested for hele familien og for dine gæster, hvor voksne og børn vil kunne opleve uforglemmelige aftener.

Gaver til hobbygartnere i interiørshoppen – her er dine fordele

– Et bredt udvalg af produkter fra topbrands
– Produkter i høj kvalitet fra anerkendte designere