• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Georg Jensen - Cobra

Georg Jensen - Cobra Collection - Banner

Dynamiske serier med organiske kurver

Den tyske designer Constantin Wortmann kan lide at lege med seerens opfattelse. Hans Cobra serie for Georg Jensen fremstår dynamisk og er et typisk eksempel på hans vision om transformation.

"Jeg forestillede mig simpelthen den velkendte silhuet af en konventionel lysestage med organiske kurver." Resultatet er en lysestage, der ser ud til at være smeltet delvist, samtidig med at den udstråler en glat vitalitet, der også er funktionelt perfekt. Objektet skylder sit navn til sin slangeagtige form og styrke - Cobra .

" Cobra giver indtryk af, at den står op mod tyngdekraften og flyder," siger Wortmann. Den originale lysestage og de andre produkter, der siden har fulgt den, udstråler en slangeagtig livlighed. Utallige transformationer opstår, især i kombination med andre produkter fra Georg Jensens Cobra

Deres næsten flydende udtryk giver Cobra objekterne af Georg Jensen en dynamisk tilstedeværelse på enhver overflade, der sammen med deres funktionalitet gør dem til et stilfuldt møbel og en elegant iøjnefaldende.

Foruden forskellige lysestager er der også en karaffel i Georg Jensen Cobra


Designer