Gubi - Beetle stol serien

Uanset om det er på kontoret, derhjemme, indendørs eller udendørs, hvad enten det er til spisning, slappe af eller arbejde: Beetle stolen lover tidløs siddekomfort med sin robuste skal og det bløde og behagelige interiør.
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Hard shell, soft core: The Beetle Chair-serien af GamFratesi

Beetle serien fra designerduoen Stine Gam og Enrico Fratesi, GamFratesi, er et perfekt eksempel på, hvordan naturen er en rollemodel i den moderne verden. Ideen til Beetle serien opstod, da GamFratesi beskæftigede sig detaljeret med billers anatomi og æstetik. De to var især fascineret af samspillet mellem insektskallen og dens indre funktion: den hårde skal beskytter og smigrer det sårbare og bløde indre af billen og giver det samtidig et elegant udseende.
Beetle serien optager nøjagtigt disse kerneelementer: form, skal, hård skal, blød kerne.

Inspireret af naturen

Duoen udviklede serien Beetle Chair til producenten Gubi. De komfortable stole får ikke kun udseendet, men får også alsidigheden og den tidløse evne til at tilpasse sig. Uanset om det er på kontoret, derhjemme, indendørs eller udendørs, hvad enten det er til spisning, slappe af eller arbejde: Beetle stolen lover tidløs siddekomfort med sin robuste skal og det bløde og behagelige interiør.

Fås i mange variationer, materialer og farver.