• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Nyhedsbrev

Med vores Connox-nyhedsbrev vil du regelmæssigt modtage de seneste opdateringer fra boligdesignverdenen, særlige tilbud og andre eksklusive fordele. Sammensæt emner og modtag kun de nyhedsbreve, der interesserer dig.

Registrering

Hvis du endnu ikke er registreret som kunde hos Connox, skal du blot indtaste din e-mailadresse på tilmeldingssiden for nyhedsbreve, og så er det klaret! Du modtager en bekræftelsesmail i løbet af et par sekunder.

Hvis du allerede er registret som kunde hos Connox og gerne vil tilmelde eller gentilmelde dig til vores nyhedsbrev, kan du gøre det via din kundekonto. Under "ConnoxPlus" kan du se, om du har tilmeldt dig nyhedsbrevet eller ej, og om du er medlem af ConnoxPlus. Du kan blive medlem af ConnoxPlus og tilmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på "Bliv medlem nu" og derefter klikke på den grønne knap. Du modtager en bekræftelsesmail i løbet af en halv time. Nu er du registreret som medlem og kan se frem til løbende at blive orienteret om de seneste nyheder, trends og gode tilbud! Og dertil kommer de mange andre fordele ved medlemskab af ConnoxPlus.

Tilmeld dig nu

Vores nyhedsbrev

Der findes forskellige nyhedsbreve, du kan vælge mellem hos Connox.

Emnenyhedsbrevet indeholder nyheder fra boligindretningens verden og fortæller om de nyeste produkter hver anden uge. Derudover vil du få gode tilbud.

Tilbudsnyhedsbrevet er en ugentlig oversigt over vores aktuelle kampagner.

Du vil altid være opdateret med newsflash-nyhedsbrevet, som ugentligt informerer dig om de nyeste produkter og producenter.

Fødselsdagsnyhedsbrevet indeholder en særlig overraskelse på din fødselsdag.

Dine fordele som abonnent
  • I hvert nyhedsbrev finder du gode tilbud, f.eks. gratis varer, nedsatte varer, eksklusivt udsalg eller kuponer, som kun er tilgængelige via nyhedsbrevet.
  • Hold dig orienteret om de seneste emner og de nyeste produkter i vores shop.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet om boligindretning uden risiko. Vi udleverer ikke dine data til tredjeparter (se Beskyttelse af persondata). Du kan naturligvis når som helst afmelde dig fra nyhedsbrevet.
Annullering af abonnement

Sidst i hvert nyhedsbrev finder du et link, du kan bruge til at afmelde dit abonnement. Du skal blot klikke på det, og så bliver du automatisk afmeldt.

Du kan også afmelde dig i kundeområdet på vores hjemmeside. Log på din kundekonto for at gøre det. Under "Nyhedsbrev valgmuligheder" kan du se, om du har tegnet abonnement på et nyhedsbrev, eller se, hvilket nyhedsbrev du abonnerer på. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet for at afmelde dig fra de enkelte nyhedsbreve, og bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Opdater". Du kan annullere alle nyhedsbreve ved at markere afkrydsningsfeltet "Afmeld" og bekræfte handlingen ved at klikke på"Opdater".

Bemærk, at hvis du afmelder dig fra alle vores nyhedsbreve, ophører dit medlemskab af ConnoxPlus.