• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Iittala Cooking - gryde og kasserolle serie

Iittala Cooking - gryde og kasserolle serie

Langtidsholdbare dagligdags historier

Folk indså værdien af holdbart design, og det synes, som om de designere, der arbejder for Iittala ikke er så uskyldige i dette. Iittala holdt sig et princip: godt design der kan bruges dagligt. Dette omfatter at objekterne skal naturligvis modstå den daglige forsegling, men også de skal kunne overleve tendens ændringer og smag at være elsket og værdsat efter mange års brug.

Det er begejstret, at de tidlige Iittala design stadig ønskede og produceres i dag. Dette giver troværdighed til virksomheden, der betyder mere end simpel godkendelse segl. På Iittala selskab man arbejder for at skabe ting, som tror.

Iittala objekter har genkendelige og særprægede ideer der opstået i et holdbart hverdagsbrug og samtidig indeholde en kilde til inspiration. For dig, dine børn og børn af dine børn.

All Steel – Harri Koskinen 2002
Hvad kokken vælger... Alle stål serier, der oprindeligt er udviklet med en række professionelle kokke er ekstremt ønsket fra hobby kokke, der sætter pris på god kvalitet i dag. Serien består af talrige stykker af rustfrit stål, der er helt meget funktionelle og praktiske i deres detaljer. Gryderetter har kapacitet divisioner inde og greb blev forbedret bliver større og mere stabilt nu. En kobber gryde, en stegepande og en wok er en del af denne serie. Hvis du ønsker at eje et professionelt udstyret køkken, vil du have en stor grundlag med denne samling.

Tools - Björn Dahlström 1998
Udsøgt funktion Værktøjer er en vifte af gryder og pander, der tjener et dobbelt resultat: det ikke kun handler om høj kvalitet madlavning parabol, men takket være dens attraktive design og håndtagene overdimensioneret, stabilt det er også velegnet til at bringe din kulinariske oprettelse direkte til bordet-det bliver behørigt værdsat af dine gæster. Designer Björn Dahlström arbejdede sammen med verden berømte kokke og materielle eksperter til at designe disse elegante, høje funktion enheder sin gennem tanke detaljer og førsteklasses konstruktion efterlader ingen madlavning ønsker uopfyldte.
Værktøjer gryder og pander har store størrelser. Alt på dem synes overdimensionerede, det er derfor, de er også tilpasset til store middagsselskaber, samt med hensyn til daglig brug. Stegepander, grill pander og støbejern puljen blev skabt ud af de materialer, der passer til hver enkelt af dem bedst. De gryder besidder størrelse divisioner og en stof-gulv med flere lag, der spreder varme lige og holder den. Det ovnfaste fad er et mesterværk i et funktionelt og smukt design.

Sarpaneva - Timo Sarpaneva 1960
Kreativ renæssance fra jernalderen. Professor Timo Sarpanevas bedstefar var smed. Det faktum, at han tilbragte en stor del af sin barndom i nærheden af ild og smeltet metal, inspirerede designeren Sarpaneva til at skabe sin populære version af støbejernsgryden.
Sapraneva puljen er meget populære i dag, således at det blev trykt på en frimærkeserie som en hyldest til finsk design-elite.
Sarpaneva gryden er en kombination af tradition, funktionalisme og elegant æstetik. Det er det grundlag for dit køkken, som du direkte kan bringe til bordet fra ovnen. Et flytbare træskaft, der kan bruges til at stige låget eller at transportere puljen er en af de innovative karakteristika, der gør puljen adskiller sig fra resten. De ekstraordinære skik kvaliteter af denne emaljeret gryde på komfuret, i ovnen, og mens det serveres gøre dette mesterværk måske smukkeste støbejern puljen af verden.

Wästberg – Claesson Koivisto Rune w081
En ny alder... Neo står for særpræg og ergonomisk design, mens madlavning – i hvert køkken og i tre størrelser. Unikke Neo potterne er virkelige eksempler til holdbare og ideer-rige Iittala design vedrørende samt deres enorme funktionalitet som deres kærlighed for detaljer. Grundlæggende objekter, der altid vil inspirere dig under den daglige madlavning.