• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Iittala

Du finder essensen af den nordiske livsstil i hvert eneste Iittala produkt - raffineret design, der opfylder kravene i hverdagen.

Pioneren inden for nordisk design

Inspireret af mennesker og natur skaber Iittala typiske nordiske, tidløse genstande - praktiske til daglig brug og smukke at elske.


Oplev alle kollektioner og serier fra Iittala

Iittala - opvask og hjemmetilbehør i det populære skandinaviske design

Iittala bringer den nordiske livsstil direkte ind i dit hjem. Hvert enkelt produkt bærer essensen af skandinavisk design - den tidløse elegance såvel som de fremskridt, det tager for at modstå kravene i hverdagen. For Iittala er design et meget menneskeligt emne - en måde at se på fremtiden.

Fra glasfabrik til pioner inden for nordisk design

Virksomheden blev grundlagt i 1881 i byen Iittala i det sydlige Finland som en glasfabrik. Som en pioner inden for nordisk design har Iittala altid bestræbt sig på en bedre livsstil. Ved at koncentrere sig om de vigtige ting i livet skaber virksomheden en hidtil uset balance. Iittala design er der for at øge trivsel.

De er mere end bare en samling af smukke genstande. Iittala skaber tankevækkende design, der er i harmoni med dig og samfundets stadigt skiftende natur. Et design, der er lavet til daglig kærlighed og brug og er beregnet til de kommende årtier og generationer.

I 1936 blevAlvar Aalto Vase, som i dag er et af kultobjekterne for finsk design verden over. I dag står Iittala mærket ikke kun for glasprodukter. Det er kendt for sit nordiske design med klare, naturlige former og dermed en pioner i det elskede skandinaviske design, der udelader alt overflødigt og foretrækker klare, funktionelle og elegante former.

I årevis har køkkenredskaber af høj kvalitet som Origo-serien og Teema-retterne også været en del af virksomhedens repertoire. Alle produkter fra mærket - uanset om Iittala glas, tallerkener, vaser eller lys er karakteristiske, kombinerbare og multifunktionelle.

Designet til livet

Iittala er afhængig af et design, der varer livet. Virksomheden overholder princippet om, at god design skal bestå hverdagens brugstest. Objekterne skal naturligvis modstå daglig slid. På den anden side skal de være i stand til at overgå de kortvarige tendenser, så de stadig vil blive elsket og værdsat år senere.

Mange af de tidligste Iittala design er stadig efterspurgt i dag og produceres stadig: dette giver fabrikanten et specielt niveau af troværdighed. Iittala stræber efter at skabe ting, der tænker sammen. Uanset hvad du køber har en dybere betydning ud over form og overfladisk funktion.

Andet Iittala-tilbehør til hjemmet er unikt på grund af deres materialer. Den røde Aalto Savoy-vase er lavet af ægte rødt glas - en kunst, som kun få fabrikanter behersker og bruger. Denne unikke karakter stammer fra brugen af specielle materialer, i dette tilfælde tilsætning af guldsalte, som giver vasen denne umiskendelige farveglans.

Hvor rejsen går ...

Virksomheden vil fortsat lede efter nye måder til inspiration og innovation og stå op for de ting, der virkelig betyder noget. I stedet for trends, som alle forfølger, vil Iittala forblive tro mod dens oprindelse og respektere de egenskaber, der gør designet holdbart og tidløst. Viden hos Iittala-designere og lidenskabelige kunsthåndværkers færdigheder vil lede brandet og dets designproces - som de har gjort siden 1881.

Side af Iittala


 

Tidløst, moderne design fra Iittala

Iittala flytter grænserne for design og håndværk med inspiration hentet fra den enkle skønhed i nordisk natur og dens årstider. Sådan laves moderne klassikere.

De vigtigste designs