• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Iittala - Oiva Toikka Collection

Den muntre Oiva Toikka -kollektion fra Iittala indeholder en række forskellige produkter med talrige legende mønstre, der kan kombineres på vidunderlig vis.

Samling til ære for Oiva Toikka

Oiva Toikka er et af de største navne inden for finsk glasdesign. Sandsynligvis er de mest kendte værker af Toikka samlet i Iittalas fuglesamling. Til hans ære har Iittala drevet endnu en samling af Oiva Toikka siden 2021. Under navnet "The Curious mind of Oiva Toikka " er der adskillige produkter baseret på de originale skitser og udkast, som Toikka havde lavet i sin tid på Iittala glasfabrik, og som hidtil havde været usete.

En række forskellige produkter

Den legende samling indeholder alle slags ting til bordet, såsom kopper, tallerkener og saks. Derudover papirprodukter såsom forskellige puder og indrammet grafik samt tekstiler som håndklæder og tæpper. Alle produkter er forsynet med de mange legende mønstre.


 

Oiva Toikka

Oiva Toikka (1931-2019) er et af de vigtigste navne inden for finsk glasdesign. Til ære for den berømte designer har Iittala drevet endnu en kollektion af Oiva Toikka Oiva Toikka ".