• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Iittala Origo

Iittala - Origo-producentens bannerkollektion

Farverig og indbydende: Origo kollektionen fra Iittala er ganske enkelt pæn at se på. Trods de mange forskellige farver er designet diskret og tidløst.

'At observere er den skønneste måde at tænke på,' siger Alfredo Häberli, designeren bag Origo kollektionen. Porcelænsserien fra Iittala er inkarnationen af det legesyge og imødekommende aspekt, der er så typisk for mange af Häberlis produkter. Det farverige service opfordrer beskueren til at se på det, og det letter stemningen med sine friske farver.

Den farverige kombination indeholder varme og friske farver i ringe med forskellige tykkelser. Dekorationen fungerer som blikfang med sin veldefinerede struktur og rytme – og liver på den måde rummet op. Takket være det store udvalg af farver kan et Origo produkt kombineres på fremragende vis med såvel Origo produkter samt med andre af Iittalas produkter. Origos enkle form er et eksempel på langtidsholdbart design, der ikke bliver for gammelt.

Naturligvis lever Origo kollektionen op til Iittalas høje kvalitetsstandarder. Selv ved daglig brug i opvaskemaskine og mikrobølgeovn forbliver Origo servicet sådan, som det er skabt: farverigt og smukt. Det er ikke uden grund, at Origo kollektionen blandt andet har vundet designprisen iF i 2002.


Designer