• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Iittala - Raami

Iittala - producentkollektion Raami Banner

Timeless servise serien til en behagelig atmosfære på bordet

Raami-serien af Jasper Morrison til Iittala skaber en særlig behagelig atmosfære ved bordet. Med den ønskede den britiske designer at skabe et udvalg af bordservice, der var begrænset til det væsentlige og samtidig velkendte og venlige for at gøre hverdagen lidt lettere og bedre. Rammi (finsk ramme) ser nyskabende ud og samtidig kendt som noget, du har kendt hele dit liv. Ved udformningen af Raami tog Jasper Morrison hensyn til den rolle, objekter spiller i at skabe en atmosfære. En god stemning ved bordet rammer øjeblikket og lader dig nyde folket og selskabet af folket endnu mere.

Lavet af keramik, glas og træ, overbeviser hvert stykke med sin unikke og praktiske anvendelse. Både alene og især i en gruppe med andre Rammi-produkter udfolder hvert stykke på bordet sin charme. Som med en familie eller en gruppe venner bringer hvert medlem sine egne særpræg til bordet.

"At skabe en behagelig atmosfære er et menneskeligt instinkt, der spiller en vigtig rolle for at forbedre kvaliteten af vores dagligdag." Morrison mener.

I vores hektiske verden vokser ønsket om balance og fleksibilitet hele tiden. Derfor har Morrison skabt genstande, der er uundværlige for hverdagen, og med deres tidløse udseende og høj kvalitet vil vare i årtier.