Iittala - Taika

Iittala - Taika Collection - 16: 6
Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Farverige Taika-serier

Den farverige stil i Taika-serien overrasker sandsynligvis dem, for hvilke Iittala er indbegrebet af traditionel, nordisk funktionalitet og enkle design: Den finske producents Taika-servis-serie fremkalder minder, der længe er glemt.

Det dekorative mønster til servicekollektionen Iittala blev designet af design-nykommeren Klaus Haapaniemi. Mønsteret var oprindeligt beregnet til at pryde Aika-serien af Heikki Orvola, men resultatet var så imponeret, at der blev truffet beslutning om at lancere en ny bordserviceserie.

Og faktisk er Taika anderledes:Da jeg var lille, kunne jeg altid lide at se den lille muldvarp af den tjekkiske kunstner Zdeněk Miler og mange andre østeuropæiske og russiske animationsfilm. Jeg kan stadig godt lide denne håndlavede stil med disse animationer, siger designer Klaus Haapaniemi. I mønsteret i Taika-serien er den håndlavede folkloristiske stil tydeligt mærkbar.

Taika tilbyder en helt ny facet til den forrige Iittala-serie, men tager stadig højde for Mix & Match-princippet kendt for Iittala, som står for fuldstændig frihedsfrihed for alle Iittala-produkter. Taika-serviset er lavet af porcelæn i høj kvalitet og er velegnet til mikrobølger samt frysesikkert, egnet til ovn og opvaskemaskine.