IXXI – børnekollektion

IXXI – børnekollektion


Børnekollektion fra IXXI

Findes der noget bedre end at indrette sine børns værelser? Med børnekollektionen fra IXXI bliver indretningen let som en leg.

Foruden Disney og Star Wars kollektionerne har IXXI lanceret en serie for børn, som appellerer til både drenge og piger. Serien omfatter Dino motiver, billeder af legetøj og legende illustrationer, som kan sættes sammen i en dekorativ collage efter humør. Vægdekorationen fra IXXI ser ikke bare imponerende ud, men er også praktisk. For eksempel kan børnene lære alfabetet eller måle sig med Miffy højdemåleren takket være IXXI kortene.

Fortællingen om den lille kanin Miffy blev skabt af hollænderen Dick Bruna i 1955. I dag er den minimalistiske figur kendt blandt både børn og voksne, og historierne om hende er blevet læst op som godnathistorier i mange årtier. Kaninen Miffy, hendes hund Schnuffi og hendes familie og venner fås nu som vægdekoration til børneværelset til forskellige læringsformål takket være IXXI.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

Montering af IXXI på væggen

Kortene fra IXXI sættes sammen med de medfølgende krydsanordninger. De kan derefter fastgøres til væggen med de medfølgende strips til ophængning samt Tesa Powerstrips. Størrelse og design er fleksibelt og kan udvides eller udskiftes efter ønske.