• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

IXXI – børnekollektion

IXXI – børnekollektion

Børnekollektion fra IXXI

Findes der noget bedre end at indrette sine børns værelser? Med børnekollektionen fra IXXI bliver indretningen let som en leg.

Foruden Disney og Star Wars kollektionerne har IXXI lanceret en serie for børn, som appellerer til både drenge og piger. Serien omfatter Dino motiver, billeder af legetøj og legende illustrationer, som kan sættes sammen i en dekorativ collage efter humør. Vægdekorationen fra IXXI ser ikke bare imponerende ud, men er også praktisk. For eksempel kan børnene lære alfabetet eller måle sig med Miffy højdemåleren takket være IXXI kortene.

Fortællingen om den lille kanin Miffy blev skabt af hollænderen Dick Bruna i 1955. I dag er den minimalistiske figur kendt blandt både børn og voksne, og historierne om hende er blevet læst op som godnathistorier i mange årtier. Kaninen Miffy, hendes hund Schnuffi og hendes familie og venner fås nu som vægdekoration til børneværelset til forskellige læringsformål takket være IXXI.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

IXXI til væggen

IXXI kortene kan fastgøres til væggen ved hjælp af forbindelsesstykkerne og de medfølgende ophængningslister og Tesa Powerstrips. Størrelsen og motivet er variable og kan til enhver tid udvides eller udskiftes med nogle få enkle trin.