IXXI – fotografikollektion

IXXI – fotografikollektion


Fotografikollektion fra IXXI

Fotografikollektionen fra IXXI omfatter en bred vifte af fotografier for enhver smag. Billeder af landskaber, dyreliv og arkitektur eller abstrakte og moderne motiver – alt, hvad hjertet kan begære af billedgengivelser.

Arkitektur- og naturserien indeholder billeder af diverse storbyer og imponerende landskabsmotiver. I serien med dyreliv findes blandt andet nærbilleder af vilde dyr. Portrætserien består af flotte billeder af kendte og ukendte personer, og repræsenterer, ligesom køretøjsserien, tidsånden på det pågældende tidspunkt. I sort/hvid-serien repræsenteres samtlige temaer med en intens stemning i sort og hvid.


IXXI din verden

IXXI gør hele verden til et stykke vægkunst! En moderne og nytænkende måde at præsentere et motiv eller et stykke kunst på i din bolig.

Montering af IXXI på væggen

Kortene fra IXXI sættes sammen med de medfølgende krydsanordninger. De kan derefter fastgøres til væggen med de medfølgende strips til ophængning samt Tesa Powerstrips. Størrelse og design er fleksibelt og kan udvides eller udskiftes efter ønske.