Joseph joseph - Goeat

GoEat kollektionen med madkasse, GoEat, suppeskål og bestik af Joseph Joseph er et udvalg af innovative produkter, der gør det nemt og bekvemt at transportere hjemmelavet mad sikkert og spise på farten.


Frokostkasser til på farten

GoEat serien af Joseph Joseph er et udvalg af innovative produkter, der gør det let og praktisk at sikkert transportere, opbevare og varme hjemmelavet mad - ideel til på farten.

Lækagesikre madkasser

GoEat kasser fra Joseph Joseph opbevarer forskellige retter og ingredienser - takket være de forskellige rum i kasserne - sikre og adskilt fra hinanden. Et lækkertæt silikonelåg lukker beholderen, så fast og flydende mad kan transporteres sikkert.

Til opvarmning i mikrobølgeovnen

Til en hurtig frokost på arbejdet eller andre steder kan frokostkasser lægges direkte i mikrobølgeovnen

Opbevar væk for at spare plads

Efter at have spist kan de forskellige kasser nestes sammen for at spare plads. Perfekt til transport eller opbevaring i køkkenet.

Praktiske frokostcontainere

Serien inkluderer en række containere. Madkassen med tre rum giver plads til din frokost, og salatkassen med to rum og en separat påklædningsbeholder holder salaten sprød og frisk. Snackkassen med to rum er ideel til vegetabilske strimler og dukkert til snacks imellem, og suppekassen, også med to rum, er perfekt til varm suppe og brød til dypning.
GoEat bestik af rustfrit stål med kniv, gaffel og ske supplerer kasserne i Joseph Joseph-serien.