• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Joseph Joseph - Surface

Joseph Joseph - Surface Collection

Arrangør lavet af rustfrit stål

Surface serien fraJoseph Joseph inkluderer køkkenredskaber lavet af rustfrit stål til vasken. De elegante organisationshjælpemidler gør det lettere at organisere vaskeområdet og opbevare vigtige køkken- og vaskeredskaber ét sted. Joseph Joseph er et af de førende mærker inden for køkkenprodukter.

Surface : funktionel og høj kvalitet

Hvert stykke Surface produkter er omhyggeligt designet med en række specialbyggede funktioner, herunder let demontering for grundig rengøring. De nyttige køkkenredskaber har også en let skrånende bund, så vandet kan løbe gennem det indbyggede afløb. De er lavet af rustfrit stål, der ikke efterlader fingeraftryk og har skridsikre fødder. Takket være deres højkvalitets håndværk lover Joseph Josephs produkter lang holdbarhed og holdbarhed.

Med deres klare og ligetil design matcher de praktiske køkkenhjælpere enhver møblestil og giver dit køkken et ædelt blikfang. Derudover forbliver vasken ordentlig uden at falde i kaos igen efter et par dage. Uanset om det er knive, bestik, træskeer eller sæber: alt har en plads i Surface .