• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kartell af Laufen


Badeværelsesmøbler fra Kartell af Laufen

Kartell af Laufen er et badeværelsesprojekt, der er inspireret af det legendariske design af Kartell og kvaliteten af Laufen. Den schweiziske badespecialist og den italienske designpioner har skabt en kollektion, der åbner nye horisonter.

Kartell og Laufen har fundet den bedste partner til deres Kartell by Laufen-projekt. En forbindelse mellem to virksomheder, der supplerer hinanden perfekt. Kartell ønskede at komme ind i badeværelset, og Laufen ville introducere sit brand og dets produkter til et bredere publikum i designverdenen. Det samlede element i begge virksomheder er forfølgelsen af innovation, kilden til motivation og lidenskab.

Kartell og Laufen lancerede i fællesskab projektet for at etablere et virkelig nyt og innovativt koncept for badeværelset på det internationale marked: materialer, der har fantastiske egenskaber og samtidig sigter mod at reducere forbruget. Respekt for miljøet, materialers genanvendelighed og kravet om ikke at spilde vand eller energi.

Ludovica og Roberto Palomba var ansvarlige for designet af Kartell af Laufen. De to italienere har haft et tæt forhold til løb i lang tid. Da ideen om et samarbejde mellem Laufen og Kartell opstod, var det indlysende, at L. & R. Palomba som multi-prisvindende og erfarne designere overtog den kunstneriske ledelse af projektet.

Side af Kartell af Laufen