• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Kvadrat – Ready Made Curtain

Kvadrat – Ready Made Curtain

Ready Made Curtain af Ronan og Erwan Bouroullec

Et gardin har aldrig før været så nemt at have med at gøre. Gardinet er designet af brødrene Ronan og Erwan Bouroullec for Kvadrat og er et fleksibelt og enkelt gardinsystem, som kan tilpasses individuelt.

Ready Made Curtain har alt det, der kendetegner et godt gardin: De enkelte komponenter bestilles separat og kan sammensættes på kryds og tværs. Eksempelvis kan et rødt gardin hænges op på en blå gardinwire, hvis du får lyst til noget mere farverigt i rummet. Beslag, clips og gardin kan vælges i samme farve, hvis du får lyst til en enkel løsning. Ready Made Curtain fra Kvadrat kan også let klippes til i den rette størrelse, eftersom stoffet ikke flosser.

Med konfiguratoren kan forskellige kombinationer af ophæng, clips, stof og støttebeslag afprøves.

Ophængssystemets funktioner er gennemprøvet ned til mindste detalje, så materialeforbrug og arbejdsindsats holdes nede på et minimum. "Målet var at skabe et nyt system med en kvalitetsløsning, der er let for alle at hænge op på ingen tid", forklarede Ronan og Erwan Bouroullec.

Det er yderst nemt at montere Ready Made Curtain: Beslagene fæstnes på væggen eller i loftet, og gardinsnoren trækkes igennem og snos, til den er helt fastspændt. Snoren, som erstatter den traditionelle gardinstang, er en effektiv og elegant løsning. Den kan snos, indtil den ønskede spænding er nået, og gardinet hænger flot ned, og den kan strækkes ud fra den ene væg til den anden på et splitsekund. Bouroullec-brødrene hentede inspiration i en japansk bog fra 1950'erne, som indeholdt forskellige motiver, herunder en guitar. Her studerede de spændingssystemet på forskellige strengeinstrumenter.

Når ophænget er sat fast, kan clipsene fæstnes og gardinet tilskæres i ønsket størrelse og hænges op. Ganske enkelt klar til brug.

"I vores samarbejde med Kvadrat forsøger vi altid at integrere mere tekstil i boligens designelementer. Forskellen mellem dette og tidligere produkter er, at vi har valgt ikke at beskære stoffet.
Systemet er utrolig enkelt, og vi har bearbejdet det mindst muligt." Ronan og Erwan Bouroullec