Mono

Mono er en af de mest anerkendte tyske designvirksomheder, kendt for den høje kvalitet af deres bestik og bordpynt.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra mono

Fascinationen af god formgivning.

Mono er tæt forbundet med mange berømte designere, der er kendt for at gentænke hverdagsgenstande og introducere dem på ny med nyt design. Mono produkter er skabt af absolutte kvalitetsmaterialer og af dygtige håndværkere.

Den familieejede virksomhed er karakteriseret af en udpræget sans for kvalitet og en ekstraordinært høj designstandard. Mono, som har hovedsæde i Mettmann, har igennem generationer produceret bestik og bordpynt med et udtryk af æstetisk tidløshed. Det legendariske Mono-A bestik, som er internationalt anerkendt som et klassisk design, har overlevet årtiers modetendenser.

Niveauet for innovation, designkvalitet og høje produktionsstandarder for alle enheder har gjort Mono til det, det er i dag – et brand, der skaber en levende kultur omkring bordet.

Wilhelm Seibel grundlagde fabrikken Seibel Britannia Goods i 1895. Og i 1911 blev den første fabrik, Hessische Metallwerke Gebr. Seibel, grundlagt. Selskabet opnåede global anerkendelse i 1936 med sit Olympia bestik skabt til den olympiske by i Berlin. Takket være en meget sund økonomi i efterkrigstiden steg medarbejdertallet til næsten 1000 medarbejdere. I 1950'erne resulterede en stor tilbagegang i bestikindustrien i, at næsten 90 % af alle tyske producenter måtte dreje nøglen om. Takket være Herbert Seibels modige beslutning om at fokusere på designorienterede produkter, undgik Hessische Metallwerke lukning.

Side af Mono