• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

mono

Mono er en af de vigtigste tyske designproducenter og er kendt for bestik og bordtilbehør af højeste kvalitet.


Oplev alle kollektioner og serier fra mono

Fascinationen af god form

Navnene på anerkendte designere, der ofte nytænker hverdagsgenstande og forsyner dem med formative designs, er tæt forbundet med mono . mono produkter står for materialer af høj kvalitet og omhyggeligt håndværk.

mono familievirksomheden er kendetegnet ved en følelse af livsstil og exceptionelle designstandarder. I generationer er bordbestik og bordtilbehør af tidløs æstetik blevet fremstillet med perfekt håndværk på Mettmanns hovedkvarter. Det legendariske mono A bestik, internationalt kendt som en designklassiker, har overlevet al mode i årtier.

Graden af innovation, designkvalitet og den høje forarbejdningsstandard for hver enkelt vare har gjort mono til, hvad det er i dag - en co-designer af bord- og levende kultur.

I 1895 grundlagde Wilhelm Seibel I mono, Britaniawarenfabrik W.Seibel. I 1911 blev det andet anlæg, Hessische Metallwerke Gebr. Seibel, grundlagt. W.Seibel-firmaet blev verdensberømt i 1936 med det olympiske bestik til indretning af den olympiske landsby i Berlin. På grund af den gode ordenssituation i efterkrigsårene er arbejdsstyrken i mellemtiden vokset til knap 1000 ansatte. En hurtig nedtur fulgte i 1950'erne, hvor 90 % af de tyske bestikfabrikker faldt i vejen. Et sammenbrud af det hessiske metalværk kunne kun forhindres af Herbert Seibels modige beslutning om at fremstille designorienterede produkter.

Side af mono


De vigtigste designs