• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

German Design Award

Gå til produkter

Tysk pris for ekstraordinært industrielt design

Den German Design Award har sat sig til opgave at ære særligt banebrydende design og designtendenser - design, der giver svar på vores tids udfordringer og tænker videre over design. Juryen af internationalt anerkendte designeksperter hæder fremragende løsninger med et tværfagligt syn.

Den German Design Award i tre kategorier: Arkitektur, kommunikationsdesign og produktdesign. Vinderne af produktdesignkonkurrencen ændrer den måde, vi lever på, med deres stilfulde og funktionelle design.

Den German Design Award er blevet uddelt siden 2011 af det tyske designråd - en brancheorganisation, der blev initieret af Forbundsdagen i 1953 og siden har forfulgt målet om at anerkende fremragende design og synliggøre det. Den German Design Award hylder banebrydende designtendenser og fremhæver crème de la crème af design.

Om den German Design Award

Denne pris er værd at vinde af de bedste. En international præmiepræmie, der med succes styrker omdømme for designere og virksomheder. Førsteklasses produkter og projekter fra produkt- og kommunikationsdesign, designpersonligheder og kommende designere hædres, som alle pionerer på deres egen måde i det tyske og internationale designlandskab.

Yderligere oplysninger påGerman Design Award


Relaterede designere