Muuto - The Dots vægkrog

Muuto - " The Dots "
Filter 

Farver  
Sortér: Mest populær  


" The Dots " vægkrog til din garderobe

Det norske designkontor Tveit & Tornoe eksisterede fra 2006 til 20 10. Duoen fik allerede stor opmærksomhed i 2007, da deres kreativitet blev belønnet med titlen ”Talent of the Year” i deres hjemland. Det bedste eksempel på den originale ven fra designerduoen er disse vægkroge kaldet " The Dots ".

Familien med vægkrog i forskellige størrelser er et aktiv for enhver hall, køkken eller soveværelse. Der er ingen grænser for kreativitet, når man arrangerer " The Dots " af Muuto, og der oprettes et garanteret individuelt vægmaleri. Hukommelsen om en dørhåndtag eller et skuffehåndtag skyldes formen på Dots . De blødt afrundede trægenstande placeres direkte på væggen med deres runde hals, og det brede hoved forhindrer dem i at glide af knappen. " The Dots " The Dots - uanset størrelse - garanterer et sikkert og stilfuldt hold til dit tøj, tasker og tilbehør til enhver tid.

Muuto Dots er særligt effektive i det individuelt samlede ensemble på væggen, hvad enten det er stort, medium eller lille. Vægkrogene fås individuelt eller i et sæt af 5 lavet af olieret eg af høj kvalitet eller malet asketræ. Designerne anbefaler fra tid til anden at frigøre kroge fra tøjets belastning for at kunne nyde deres form og materialet.