• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Muuto

Muuto er en ung, skandinavisk virksomhed, hvis mål er at genskabe den gyldne æra for skandinavisk design. De samarbejder med nogle af de mest kendte, nordiske designere.

Oplev Muuto


Oplev alle kollektioner og serier fra Muuto

Muuto er en ung, skandinavisk virksomhed, hvis mål er at genskabe den gyldne æra for skandinavisk design. Navnet Muuto kommer fra det finske ord "muutos", der betyder ombygning, ændring og nyt perspektiv – hvilket afspejler virksomhedens visionære mål.

"Vi mener, at vejen til succes for moderne, skandinavisk design ligger i en stærk tro på de bedste, unge designere. Vi giver designerne frihed og inspiration til at skabe nye design, og vi ser det som en af Muutos primære mål at være på forkant med udviklingen af designere" – Peter Bonnén.

Begge Muutos stiftere, Peter Bonnén og Kristian Byrge, er meget ambitiøse og bestræber sig på at få deres produkter ind i de mest prestigefyldte designbutikker. Den første kollektion af produkter hjalp især til, da den i høj grad var designet af kendte designere, såsom Norway Says, Claesson Koivisto Rune, Harri Koskinen og Louise Campbell.

Deres designere stammer alle fra Sverige, Norge, Finland og Danmark, hvilket hjælper med til at bevare den skandinaviske designtradition. Muuto giver dem den nødvendige frihed til at realisere deres egne designfilosofier, som skaber unikke, dagligdags genstande.

"Det giver Muutos design stor diversitet og karakter, der forbinder dem med deres nordiske arv – en arv, som Muuto er stolt af, og som alle designere bærer med sig som en del af deres professionelle bagage" – Kristian Byrge.

Side af Muuto


De vigtigste designs