nanimarquina - Mélange

Nanimarquina - Mélange


Moderne Kilim-tæpper

Mélange serien af Sybilla er den perfekte kombination af tradition og modernitet samt håndværk og design og Mélange bro over kløften mellem fortid og nutid. Serien består af over 20 tæpper, der overbeviser med geometriske mønstre i forskellige farver og repræsenterer den moderne version af en traditionel kilim.
Alle tæpper i serien er håndlavet af 100% uld på traditionel pakistansk måde. Kilim blev oprindeligt produceret af afrikanske og asiatiske nomader, der skulle bruges som gulve, gobeliner eller teltdække. I dag bringer et tæppe, der er vævet i traditionel kilim-stil, en slags originalitet og frihed. Patchwork-effekten understreges især ved lagdeling af Mélange tæpper, der er ideelle til dekorative formål og skaber en varm, naturlig atmosfære.

Ud over tæpperne er der grafiske puffer fra Mélange serien. De kan placeres på tæpperne og skabe stemning som i et nomadetelt, hvor næsten alt fandt sted tæt på jorden.


 

Mélange tæppekollektion

De moderne Mélange tæpper fra nanimarquina er skabt af modedesigneren Sybilla. I de håndvævede tæpper er det moderne, grafiske design på dygtigste vis kombineret med traditionelt, godt håndværk, og resultatet er gulvtæpper af højeste kvalitet.