Normann copenhagen - Bell

Filter 

Farver  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Klokkeformet lampeserie

Klokkelysene er designet i ikonisk klokkeform og forsynet med kærligt detaljerede detaljer. Det visuelle indtryk af pendellampen er robust, dens form er enkel. Med sin glatte, afrundede overflade ser lampen ud som om den er støbt.

I stedet for at skjule dem, fremhæves forbindelsen mellem kabel og armaturhus i Normann Copenhagen Bell pendellampeserie på en moderne og usædvanlig måde. Designerne Andreas Lund og Jakob Rudbeck har givet plads til designet til ophæng til Bell-lampen.

Kontrasten mellem materialerne skaber en meget aktuel lampe, der er forud for sin tid.
designlamper af Normann Copenhagen Bell er retningsbestemte lys, der - afhængigt af den side, hvorfra du ser på dem - ændrer deres karakter og formidler nye indtryk. Den lyse indvendige reflekterer det direkte lys, der spreder sig i en kegleform og for eksempel giver god belysning over spisebordet. Kombinationen af forskellige størrelser gør klokken til et blikfang.

Andreas Lund og Jakob Rudbeck fortæller:“Suspension eller forbindelse mellem kabel og armatur er ofte ikke et designfokus, men snarere en nødvendighed. Vi fremhævede imidlertid nøjagtigt denne forbindelse og lampekroppen, når vi designede Bell-lampen. Lys har en samlende funktion, ligesom klokken, som historisk set har sammenkaldt folk gennem sin lyd. Med sin klokkeform kan Bell også bruges til at skabe en hyggelig oase i rummet, hvor alle kan mødes. ”