• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Normann Copenhagen - Bell


Serie med klokkeformet armatur

Bell er designet i den ikoniske klokkeform og har kærligt udarbejdet detaljer. Hængelampens visuelle indtryk er robust, dens form er enkel. Med sin glatte, afrundede overflade ser lampen ud som om den er støbt.

I stedet for at skjule det understreges forbindelsen mellem kablet og lampehuset i Normann Copenhagen Bell pendellampeserien på en moderne og usædvanlig måde. Designerne Andreas Lund og Jakob Rudbeck har skabt plads til Bell lampens ophængsdesign.

Kontrasten mellem materialerne skaber en meget aktuell lampe, der er forud for sin tid.
fra Normann Copenhagen Bell er retningsbestemte lys, der - afhængigt af hvilken side du ser på dem - ændrer deres karakter og formidler nye indtryk. Den lyse indvendige reflekterer det direkte lys, der spredes i en kegle og giver god belysning, for eksempel over spisebordet. Kombinationen af forskellige størrelser gør Bell en rigtig iøjnefaldende.

Andreas Lund og Jakob Rudbeck fortæller:“Suspension eller forbindelse mellem kabel og armatur er ofte ikke et designfokus, men snarere en nødvendighed. Men vi understregede nøjagtigt denne forbindelse og lampehuset, når vi designer Bell lampen. Lys har en samlende funktion, ligesom klokken, som historisk set har kaldt mennesker sammen gennem sin lyd. Med sin klokkeform kan Bell også bruges til at skabe en hyggelig oase i rummet, hvor alle kan komme sammen. "