• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen blev grundlagt i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen. Idéen bag Normann Copenhagen var – og er stadig – at skabe en ny tilgang til design.

Oplev Normann Copenhagen


Oplev alle kollektioner og serier fra Normann Copenhagen

Norm 69 lagde grunden til den store succes

Normann Copenhagen blev grundlagt i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen. Idéen bag Normann Copenhagen var – og er stadig – at skabe en ny tilgang til design. Tre år efter firmaets stiftelse præsenterede man lampen Norm 69.
I de efterfølgende år kom adskillige andre produkter til, og man samarbejdede med anerkendte designere og talenter fra hele verden.

Normann Copenhagen – prisbelønnede designerprodukter

Jan Andersen og Poul Madsen flyttede fra deres lille kontor til 1.700 m² store lokaler i den nedlagte biograf, Triangel Teatret, i 2005. Ikke alene passede lokalerne til firmaets prisbelønnede produkter, men fungerede også som eventlokaler til fester, udstillinger og andre festligheder.

Normann Copenhagen ser ikke kun deres arbejde som producenter af innovative designerprodukter, men som en livsstil og en livsfilosofi. Normann Copenhagen ønsker at bryde konventionelle designregler og udfordre velkendte rutiner. Det er årsagen til, at man ofte bruger velkendte materialer i nye sammenhænge og til nye formål, som for eksempel silikone til en vase eller gummi til en skylleskål.

Produkterne fra Normann Copenhagen modtager til stadighed fornemme designpriser.

Side af Normann Copenhagen


De vigtigste designs