• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Rig-Tig fra Stelton

Rig-Tig fra STELTON er den nye moderne serie af køkkentøj, der bringer både design og funktion ind i køkkenet. Den grundlæggende filosofi bag RIG-TIG er funktionalitet, og så går de naturligvis ikke på kompromis med designet.


Oplev alle kollektioner og serier fra Rig-Tig by Stelton

Rig-Tig fra STELTON er den nye moderne serie af køkkentøj, der bringer både design og funktion ind i køkkenet. Den grundlæggende filosofi bag RIG-TIG er funktionalitet, og så går de naturligvis ikke på kompromis med designet. Rig-Tig er samtidig bevidst om vores miljø. Derfor forsøger de at mindske miljøbelastningen fra fremstilling af Rig-Tig, når det er muligt.

Rig-Tig fra Stelton er baseret på tre niveauer: funktion, design og ressourcer: Idéen er at kombinere en optimal ydeevne med uovertruffet design. Så er der det økologiske aspekt, og med Rig Tig forsøger de at nedsætte miljøpåvirkningen kraftigt.
Funktionalitet betyder for "Rig-Tig" at spare plads, og at genstande er multifunktionelle.

Et eksempel på dette er Rig-Tig opbevaringsbokse. Alle er stabelbare, og uanset hvordan du sammensætter dem, vil de fylde så lidt som muligt. Et andet eksempel er multi-værktøj, som alle har flere funktioner, der sparer tid, plads og opvask.

I forbindelse med designet af kollektionen har Stelton arbejdet sammen med store internationale designere som Klaus Rath, Designit eller HolmbäckNordentoft. Rig-Tig virker inden for de skandinaviske, minimalistiske designgenrer. Enkle linjer suppleret med lyse farver. Enkelhed, klarhed og reduktion til grundlæggende former fører Rig-Tig mod et godt design.

Miljøet er så stor en del af alles liv, og det er vigtigt, at vi alle bidrager til et bedre miljø, hvis og når vi kan. Derfor forsøger Stelton at reducere miljøbelastningen fra produktionen af Rig-Tig, når det er muligt, og når det giver mening. Stelton gør dette gennem de materialer, de vælger til deres produkter og gennem emballagen, som de forsøger at reducere til et minimum og gennem deres produkters funktioner.

Hvorfor navnet Rig-Tig? Stelton konsulterede sprogprofessorer og andre fagfolk, der kom med alle mulige forslag, herunder (Michael) Ring design og andre navne i den retning. Men de blev ved med at vende tilbage til den type produkter, Stelton ønsker at markedsføre: de RIGTIGE produkter med det RIGTIGE design, der er RIGTIGE for miljøet og til de RIGTIGE priser. Så RIG-TIG blev født.

Rig-Tig kollektionen er opdelt i områderne bagning, opbevaring, køkkenredskaber, madlavning, ved bordet og tilbehør. Inden for disse områder finder du for eksempel paletknive, målebægre, røreskåle, en appelsinpresser, brødboks, multi-skrællekniv, køkkenredskaber, et sushisæt, bordskånere og kaffeopsamlere.

Side af Rig-Tig fra Stelton


De vigtigste designs