• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Böttcher & Kayser


Böttcher + Henssler

Böttcher & Kayser er et Berlin-baseret studie, der arbejder inden for forbrugsvarer, møbler, belysning og indretning. Det blev grundlagt i 2007 og ledes nu af Moritz Böttcher og Nikolaus Kayser. Studiet arbejder med internationale mærker som ANTA, Bolia, Böwer, Conmoto, freistil von Rolf Benz, Gejst, Johanson, Ligne Roset, Mater, Normann Copenhagen, Prostoria, RIG-TIG, Schönbuch, Stelton, Vertigo Bird, Wendelbo og Zero.

I løbet af deres studier vandt de iF design award og red dot product design awards. Siden studiet blev grundlagt er de blevet hædret med nogle af de mest prestigefyldte priser, såsom flere red dot og iF designpriser, Interior Innovation Award og den red dot "bedst af de bedste". Hendes projekter er blevet offentliggjort i bøger og magasiner over hele verden.

Moritz Böttcher (1978) afsluttede sine studier med industriel designer ved Hannover University of Applied Sciences i samarbejde med Dornbracht. Han arbejdede for npk industrielt design i Hamborg og Holland, barskidesign i Frankfurt og fra 2006 til 2008 for Werner Aisslinger i Berlin.

Nikolaus Kayser (1978) er uddannet tømrer og studerede industrielt design ved Muthesius Art College i Kiel. Efter endt uddannelse arbejdede han som designer for wiege-udviklingsselskabet i tre år. Hans fokus var der på kontormøbler af høj kvalitet, især stole til den tyske producent Wilkhahn.

Side af Böttcher & Kayser


Brands