Die Rosendahl Design sind bekannt für ihre Weinaccessoires, Uhren, Gläser und Porzellan-Produkte. Die Gewürzmühlen aus der Grand Cru Kollektion sind eine der beliebtesten Design-Artikel.
Ikon Rosendahl

Rosendahl

I 1993 lancerede Rosendahl sit første produkt i eget design – i dag omfatter Rosendahls kollektioner ure, glas, porcelæn og vintilbehør.

Filter 

Farver  
Hovedkategori  
Tilbud
Nyhed
Sortér: Mest populær  


Rosendahl – en af de største danske producenter

"Det danske designeventyr startede med en vinprop", fortæller Erik Rosendahl, grundlægger af firmaet Rosendahl A/S.

I 1993 lancerede Rosendahl sit første produkt i eget design: en vinprop. Det er Erik Rosendahls filosofi at skabe kollektioner og ikke blot produkter; derfor fik vinproppen straks selskab. I dag omfatter Rosendahls kollektioner ud over vintilbehør også ure, glas og porcelæn. Rosendahl er blevet en stor familie.

På den måde har Rosendahl opdaget og etableret et helt nyt marked inden for gaver. Med deres design i glas, rustfrit stål og kunststof er produkterne stilskabende. Kvaliteten og produkternes praktiske funktioner har gjort dem populære over hele verden.

Rosendahl ønsker at værne om danske designtraditioner, og firmaet samarbejder derfor primært med danske designere for at bevare produkternes kvalitet og den stilistiske renhed.

Den interesse, som de europæiske og oversøiske markeder udviser for Rosendahls produkter, er steget betydeligt i de seneste år, og som følge heraf blev selskabet Rosendahl International A/S grundlagt med Henrik Rosendahl som eksportdirektør.

I Danmark fås Rosendahls produkter i specialhandelen, i museumsbutikker samt i særlige butikker for håndværk og design.

Side af Rosendahl