• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Rosenthal

Rosenthal har udviklet sin virksomhed i spændingsfeltet mellem innovation og tradition. Rosenthal hører til de internationalt førende virksomheder, der producerer bordservice og indretningsgenstande.


Oplev alle kollektioner og serier fra Rosenthal

Rosenthal har udviklet sin virksomhed i spændingsfeltet mellem innovation og tradition. Philipp Rosenthal & Co. OHG blev grundlagt for 130 år siden i Bayern som porcelænsfabrik og er i dag blandt verdens førende virksomheder, der producerer moderne bordservice og indretningsgenstande.

Tradition og avantgarde er Rosenthals varemærke. Navnet "Rosenthal" står for moderne design, porcelænskunst og meget mere: Rosenthal står for luksus, livsstil og særligt æstetiske produkter, der er uundværlige i moderne interiører.

Rosenthals historie begyndte i 1879, da Philipp Rosenthal åbnede et porcelænsatelier i slottet Erkersreuth. Virksomheden begyndte at få gang i salget i det 19. århundrede, og den lille virksomheden blev til Philipp Rosenthal & Co. i 1897.

Den første Rosenthal butik med egne produkter blev grundlagt i 1917, alle produkter mærket "Rosenthal" – og alle bestsellere. Der blev indledt et samarbejde med Walt Disney, hvilket blev startskuddet til flere arbejdsopgaver for Rosenthal.

En undersøgelse foretaget af Grunner + Jahr viste, at Rosenthal bar den mest berømte porcelænsmanufaktur i Tyskland i 1995. Rosenthals udsmykkede selskabslokalerne i den tyske forbundsdag i 2000 som fejring af dets 125. jubilæum og åbnede eget museum i 2004.

Rosenthal har efterhånden 130 års erfaring, viljen til at være innovativ og et tæt samarbejde med de bedste internationale designere, arkitekter, kunstnere, modeskabere og berømte personligheder, og har modtaget mere end 400 priser. Deres kreationer er desuden repræsenteret på flere internationale museer, hvilket vidner om virksomhedens og dens designeres kvalitet.

Side af Rosenthal