• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Verpan

Fra begyndelsen var det målet for det danske firma Verpan at producere belysnings- og møbeldesign i overensstemmelse med Verner Pantons originale principper - at skabe en syntese mellem kvalitet og originalitet.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Verpan

Designklassikere af Verner Panton

I mange år har Verpan produceret de berømte lys af Verner Panton med stor omhu med hensyn til kvalitet og originalitet - for at skabe lys, der belyser værelser, selv når de er slukket. Fra starten var det den danske virksomheds mål at fremstille lysene i overensstemmelse med Verner Pantons oprindelige principper. Dette mål blev muliggjort primært gennem et tæt og inspirerende samarbejde med den afdøde designers enke, Marianne Panton og hendes familie.

Det hele begyndte på Verpan med " Fun Lamp " fra 1964 - mere end en simpel lyskilde og ekstraordinært mangesidig. Dens lette lydlyde ligner et fjernt klokkespill og skaber samtidig en overvældende sensuel ro. Verpan administrerende direktør Peter Frandsen har selv den " Fun Lamp " hængende i sit hus, som med sine mange perlemorelementer angiveligt blev yndlingslegetøjet til hans daværende unge søn Gustav.

Efter en vellykket start med Panton lampeklassikerne udvidede Verpan for nylig sit sortiment med en ny samling af møbler og tæpper fra Verner Pantons-arkivet.

"Det er forbløffende athvordan disse gamle, visionære designs stadig giver et rum liv og straks forbedrer miljøet," siger Verpan administrerende direktør Peter Frandsen. ”For os er det netop det, det handler om: modernisering og berigelse af rum, steder, mennesker og oplevelser. Det er grunden til, at Verpan ikke kun producerer de smukkeste Verner Panton produkter, men også er kendt for udsøgt service og opmærksomhed på detaljer. "

Verner Panton

Som et tegn på ægthed og for at autentificere produkterne udstyrer Verpan dem med en indgraveret bogstaver af designeren.

Side af Verpan


De vigtigste designs