Verpan

Den danske virksomhed Verpan har fra begyndelsen haft som mål at producere lamper og møbler i overensstemmelse med Verner Pantons oprindelige principper: at skabe en syntese mellem kvalitet og originalitet.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


[i} Et nutidigt strejf af klassisk design

En klassiker er en klassiker, fordi den har et evigt frisk design.

Den danske virksomhed Verpan, som tilhører Frandsen-koncernen, producerer mange af Verner Pantons designklassikere i overensstemmelse med dette motto. Verner Pantons designsprog betragtes stadig som usædvanligt, spændende og moderne.

Panton har – som en af de sande oprørere og pionerer inden for lysverdenen og møbeldesign – længe været et ikon. Panton var tro mod sine visioner og ideer, hvilket medførte, at hans kreative design chokerede folk til at begynde med og forbløffer selv den dag i dag. En "original" Panton i dit hjem er ensbetydende med en transformation af rummet.

Verpan har produceret Verner Pantons berømte lamper med stor omhu, hvad angår kvalitet og originalitet i mange år nu: for at skabe lamper, der også kaster glans over rummet, når de er slukkede. Det var fra begyndelsen den danske virksomheds mål at producere lamper i overensstemmelse med Verner Pantons oprindelige principper. Dette blev først og fremmest gjort muligt gennem det nære og inspirerende samarbejde med den afdøde designers enke Marianne Panton og hendes familie.

Hos Verpan begyndte det hele med "Fun" lampen fra 1964: mere end bare en lyskilde og utroligt alsidig. Dens blide klokkelyde minder om fjerntliggende kirkeklokker og skaber en slags ro i bevægelse. Verpans direktør Peter Frandsen har selv "Fun" lampen hængende derhjemme og den blev efter sigende – på grund af de mange elementer i perlemor – hans dengang lille søn Gustavs yndlingslegetøj.

Ikke længe efter den succesrige start med de klassiske Panton-lamper, udvidede Verpan deres produktsortimentet med en ny kollektion af møbler og tæpper fra Verner Pantons arkiv.

"Det er fantastisk at opleve, hvordan disse gamle, visionære design stadig vitaliserer et rum og med det samme føjer værdi til omgivelserne," fortæller Verpans direktør Peter Frandsen. "Det er netop, hvad det handler om for os: at modernisere og berige rum, steder, mennesker og oplevelser. Dette er grunden til, at Verpan ikke bare producerer de smukkeste af Verner Pantons produkter, men også er kendt for udsøgt service og kærlighed til detaljer."

Verner Panton

Alle produkterne er forsynet med en indgravering af Pantons signatur, hvilket er bevis på produktets ægthed og autenticitet.

Side af Verpan


De vigtigste designs