• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Vitra - Eames Lounge Chair & Ottoman

Vitra Eames Lounge Chair fra Charles & Ray Eames med ultimativ komfort og den højeste kvalitet inden for materiale og design. Lænestolen i mørkt finer og sort læder fås nu også i valnød / hvid.

Lounge Chair kombineret ultimativ komfort med den højeste kvalitet inden for materiale og design siden 1956. I dag er den tidløse klassiker af Ray & Charles Eames en ægte designlegende.

Ved designet af Lounge Chair blev Charles og Ray Eames af traditionelle engelske klubstole. Charles Eames målet for dette design at kombinere ultimativ komfort med den højeste kvalitet inden for materialer og håndværk. Ifølge hans ønsker, den Lounge Chair giver indtryk af en blød, læder baseball handske, som du ønsker at synke ind.

Designeren par oprindeligt defineret den Lounge Chair i mørke finer og sort læder, men også varieret det tidligt i en version med lys læderindtræk. Der er nu adskillige varianter af den populære loungestol, hvis elementer kan kombineres efter ønske.


 

Håndlavet og sans for detaljer

Loungestolen af Charles og Ray Eames er kærligt håndlavet. Fra sædeskallen til læderindtrækket. Se designstolen blive lavet i videoen.