• Gratis forsendelse fra 499,00 DKK
  • 100% klimaneutral forsendelse
  • 30 dages returret

Vitra

Vitra har produceret møbler af Charles & Ray Eames og George Nelson siden 1957. På dette fundament har en bred vifte af møbler udviklet sig gennem årene i samarbejde med progressive designere.

Originalen kommer fra Vitra

Når et Vitra-produkt kommer til dit hjem, har det en lang historie.

Filter 

Farver  
Kategori  
Hovedkategori  
Tilbud
Sortér: Mest populær  


Oplev alle kollektioner og serier fra Vitra

Vitra - designmøbler, der gør historien

Vitra bruger kraften i god design til bæredygtigt at forbedre kvaliteten af opholdsrum, kontorer og offentlige faciliteter.

Vitra har produceret møbler af Charles & Ray Eames og George Nelson siden 1957. På dette fundament har en lang række møbler til kontoret, til hjemmet og til offentlige rum udviklet sig gennem årene i samarbejde med progressive designere. Disse tre områder udgør kernen i Vitra-mærket.

Uanset omHome Collection,Office Collection ellerPublic Collection - Vitra tilbyder møbler til hvert af disse værelser, der er ideelt skræddersyet til det respektive formål.

Vitra Design: Hjemmekollektion

Hjemmekollektionen inkluderer de mest berømte Vitra-møbler: de ubestridte designklassikere. Møbler med store navne somCharles & Ray Eames,Verner Panton ellerGeorge Nelson er velkendte for alle designelskere. Vitra har produceret mange af disse møbler siden de blev introduceret for mange årtier siden. Holdbarheden af disse møbler - både visuelt og kvalitativt - bidrog væsentligt til Vitras fremragende omdømme. Eksempler inkluderer Vitra-stole såsomPanton Chair ellerEames Lounge Chair, som i dag har legendarisk status.

Vitra hviler dog ikke på sine laurbær fra fortiden: Moderne designere designer også møbler til den schweiziske producents hjemmekollektion:Ronan & Erwan Bouroullec,Konstantin Grcic ogAlfredo Häberli er blot et par af de velkendte navne, som den traditionelle producent arbejder sammen.

Kontorsamling: Vitra-møbler til kontoret

I Vitras Office Collection er fokus tydeligt på moderne og funktionel kontorindretning. Til dette bruger fabrikanten moderne teknologiske resultater til at skabe perfekte produkter til hverdagens kontorliv. Det "produktive kontor" er målet med denne filosofi: arbejdsområdet skal fungere for personen i stedet for kun at bruge ham. Naturligvis samles også berømte designere her: F.eks. ErAlberto Meda, hvis ergonomiske kontorstole findes over hele verden i dag.

Vitra MedaSlim stol

Offentlig samling: Vitra Design integrerer kommunikation og tilbagetog

Vitra producerer også skræddersyede løsninger til offentlige rum. "Net 'n' Nest" er navnet på Vitras nuværende filosofi, der er baseret på videnskabelig viden. Kombinationen af kommunikative rum og retreatmuligheder betragtes som den optimale kombination for produktivitet og velvære. Med denne tilgang er netværk og udveksling med andre altid muligt ("Net"), mens behovet for tilbagetog for koncentration og regenerering ("Rede") altid er i fokus.

Uanset hvilke af disse områder du ser på: Lige i starten af designprocessen er der en tilgang, der gør perfekt skræddersyet til forskellige områder mulige. Ingeniører og designere arbejder sammen i hele produktets skabelsesproces for altid at holde kvalitet, æstetik og funktionalitet på det høje niveau, der har givet møbelproducenten sit fremragende ry.

Vitra-kosmos

Takket være denne tværfaglige tilgang hører meget mere til Vitra-kosmos end bare møbelproduktion: Vitra står også forVitra Design Museum, for en samling af moderne møbler og dets arkiver. Værksteder og publikationer om design og et arkitektonisk koncept, der i hovedkvarteret i Birsfelden (Schweiz) og på Vitra Campus i Weil am Rhein (Tyskland) er bygninger af Frank Gehry, Nicholas Grimshaw, Zaha Hadid, Tadao Ando, Alvaro Siza, Herzog & de Meuron (VitraHaus) og SANAA samlet.

VitraHaus i Weil am Rhein

VitraHaus, som er hjemstedet for Vitra Home Collection, er især værd at se. Vitra producerer også tilbehør, skulpturer og genstande til børn i dag.

Opskriften på succes: godt design og kompromisløs høj kvalitet

Alle disse forskellige områder har bidraget væsentligt til Vitras succes gennem årtier. Familieselskabets succeshistorie var dog kun mulig gennem den konstante kombination af godt design og høj kvalitet. Uanset hvilke råvarer et Vitra-produkt er lavet af - kan du være sikker på, at materialet og produktionskvaliteten er blandt de bedste på markedet.

Dette inkluderer også bæredygtighed: Siden Vitra blev grundlagt i 1950 har det været en selvfølge, at produktion, brug og bortskaffelse af et møbel ikke forårsager nogen skade. Produkternes levetid er den øverste forudsætning, der blev formet af Charles & Ray Eames på det tidspunkt: Både materiale og design hos Vitra er altid designet til at vare i årtier.

Side af Vitra


 

Projektet Vitra

Videoen viser de forskellige aktiviteter i Vitra på en inspirerende måde. Hør hvad internationalt kendte designere og arkitekter siger om dette ekstraordinære brand. Få et indblik i projektet Vitra!

De vigtigste designs