• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Vitra

Vitra har produceret møbler af Charles & Ray Eames og George Nelson siden 1957. På den baggrund er der gennem årene udviklet en bred vifte af møbler i samarbejde med progressive designere.

Originalen kommer fra Vitra

Når et Vitra-produkt ankommer til dit hjem, har det allerede en lang historie bag sig.


Oplev alle kollektioner og serier fra Vitra

Vitra - designermøbler, der skriver historie

Vitra bruger kraften i godt design til bæredygtigt at forbedre kvaliteten af boliger, kontorer og offentlige faciliteter.

Vitra har produceret møbler af Charles & Ray Eames og George Nelson siden 1957. På dette grundlag er der gennem årene udviklet en bred vifte af møbler til kontoret, hjemmet og offentlige rum i samarbejde med progressive designere. Disse tre områder udgør kernen i Vitra-mærket.

Uanset om det erHome Collection,Office Collection ellerPublic Collection - Vitra tilbyder møbler til hvert af disse rum, som er ideelt skræddersyet til respektive formål.

Vitra Design: Home Collection

Home Collection omfatter de mest berømte Vitra-møbler: de ubestridte designklassikere. Møbler fra store navne somCharles & Ray Eames,Verner Panton ellerGeorge Nelson er sandsynligvis kendt af alle designelskere. Vitra har produceret mange af disse møbler siden deres introduktion for mange årtier siden. Holdbarheden af dette møbel - både visuelt og kvalitativt - bidrog væsentligt til Vitras fremragende ry. Eksempler omfatter Vitra-stole såsomPanton Chair ellerEames Lounge Chair, som i dag har legendarisk status.

Vitra hviler dog ikke på laurbærrene fra fortiden: moderne designere designer også møbler til den schweiziske producents hjemmekollektion:Ronan & Erwan Bouroullec,Konstantin Grcic ogAlfredo Häberli er blot nogle få velkendte navne, som den traditionelle producent samarbejder med.

Office Collection: Vitra møbler til kontoret

I Vitras Kontorkollektion er fokus klart på moderne og funktionel kontorindretning. Til dette formål bruger producenten moderne teknologiske fremskridt til at skabe perfekte produkter til det moderne kontorliv. Det "produktive kontor" er målet med denne filosofi: Arbejdsområdet skal bruges af mennesker i stedet for blot at blive brugt. Her samles selvfølgelig også kendte designere: for eksempelAlberto Meda, hvis ergonomiske kontorstole nu kan findes over hele verden.

Vitra MedaSlim stol

Offentlig samling: Vitra Design integrerer kommunikation og retræte

Vitra producerer også skræddersyede løsninger til offentlige rum. "Net 'n' Nest" er navnet på Vitras nuværende filosofi, som er baseret på videnskabelige resultater. Kombinationen af kommunikative rum og muligheder for retreat anses nu for at være den optimale kombination for produktivitet og velvære. Med denne tilgang er netværk og udveksling med andre altid muligt ("Net"), mens behovet for tilbagetrækningsrum for koncentration og regenerering ("Nest") altid er i fokus.

Uanset hvilke af disse områder du ser på: lige i begyndelsen af designprocessen er der en tilgang, der gør perfekt skræddersy til forskellige områder muligt. Ingeniører og designere arbejder sammen gennem hele produktskabelsesprocessen for altid at opretholde kvalitet, æstetik og funktionalitet på det høje niveau, der har hjulpet møbelproducenten med at få sit fremragende ry.

Vitra Cosmos

Takket være denne tværfaglige tilgang er der nu meget mere i Vitra-kosmos end blot møbelproduktion: Vitra står også forVitra Design Museum, en samling af moderne møbler og dets arkiver Workshops og publikationer om emnet design og for en tilgang til arkitektur, i hovedkvarteret i Birsfelden (Schweiz) og på Vitra Campus i Weil am Rhein (Tyskland) bygninger af Frank Gehry, Nicholas Grimshaw, Zaha Hadid, Tadao Ando, Alvaro Siza, Herzog & de Meuron (VitraHaus) og SANAA samlet.

VitraHaus i Weil am Rhein

Særligt værd at se erVitraHaus, som er hjemstedet for Vitra Home Collection. Vitra producerer også tilbehør, skulpturer og genstande til børn i dag.

Opskriften på succes: godt design og kompromisløs høj kvalitet

Alle disse forskellige områder har bidraget væsentligt til Vitras succes gennem årtier. Familievirksomhedens succeshistorie blev dog kun muliggjort gennem den konsekvente kombination af godt design med høj kvalitet. Uanset hvilke råvarer et Vitra-produkt er fremstillet af - kan du være sikker på, at materialet og fremstillingskvaliteten er blandt de bedste på markedet.

Dette inkluderer også bæredygtighed: Siden det blev grundlagt i 1950, har Vitra taget det for givet, at produktion, brug og bortskaffelse af et møbel ikke forårsager skade. Produkternes levetid er topprioriteten, som blev skabt på det tidspunkt af Charles & Ray Eames: Hos Vitra er både materialer og design altid designet til at holde i årtier.

Side af Vitra


 

Projektet Vitra

Videoen viser Vitra-virksomhedens forskellige aktiviteter på en inspirerende måde. Hør, hvad internationalt anerkendte designere og arkitekter siger om dette ekstraordinære brand. Få indsigt i Project Vitra!

De vigtigste designs