• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Alessi - Twergi kollektion

Med Twergi-samlingen har Alessi genoplivet den århundreder gamle produktionstradition på drejebænken siden 1989. Kollektionen består af praktisk køkkenudstyr i lyse farver og usædvanlige former.

Farverig Twergi-samling af Alessi

Med Twergi-samlingen har Alessi genoplivet den århundreder gamle produktionstradition på drejebænken siden 1989. På det tidspunkt var mange unge designere fascineret af værktøjets enkelhed og designede sammen med den nu kendte designer Ettore Sottsass forskellige træprodukter. Sottsass 'designs overbeviser gennem kombinationen af forskellige skulpturelle former og lyse farver, der er karakteristiske for designeren.

Navnet Twergi betyder goblin og er afledt af dialekten, der tales i dalene, der omgiver Alessi-selskabet. Det siges, at Twergi hurtigt skiftede mening og lærte folk blandt andet at bruge træ og andre skovressourcer. Samlingen blev skabt som en hukommelse af træ.

Twergi-kollektionen inkluderer praktisk køkkenudstyr såsom krydderimøller, proptrækkere, opbevaringskrukker og skåle af FSC-certificeret træ i lyse, lyse farver og usædvanlige former.


Designer