• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Artek - Fin / jpn friendship collection

Artek - FIN / JPN Friendship Collection

100-års jubilæum for diplomatiske forbindelser mellem Finland og Japan

2019 markerer 100-årsdagen for diplomatiske forbindelser mellem Finland og Japan. Artek - et stort set finsk firma - bruger sin hundredeårsdag til at udforske forholdet mellem de to lande og for at forene de to kulturer i kreativ fusion. Resultatet er FIN / JPN Friendship Collection af Artek, som blev afsløret i april 2019 på Salone de Mobile i Milano.

Samlingen er udviklet i samarbejde med førende japanske og finske designere, arkitekter og håndværkere og består af produkter, der giver tankevækkende løsninger på ligheder og forskelle mellem Finland og Japan. På trods af deres geografiske adskillelse deler landene en dyb bånd; begge forfølger essensen af et simpelt liv, har en tilhørsforhold til naturen, en kærlighed til ro, et reduceret billedsprog og respekt for håndværk. Samlingen udtrykker disse kvaliteter og understreger både omhyggelig overvejelse og legesygdom for at mindes et århundredes venskab.

Med indgange i klassiske Artek-produkter og moderne design, kombinationer af ekspertise og traditionelt håndværk fra Finland og Japan, fejrer FIN / JPN-kollektionen denne unikke "soulmate".