• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Norm Architects


STANDARD

Tværfagligt designstudie fra København

Norm Architects blev grundlagt i 2008 af arkitekter og designere Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn. På hendes kreative kontor i hjertet af København skabes design, der er rodfæstet i den skandinaviske designtradition - og som ærer og forfiner denne tradition. Studiet er præget af sit klare, minimalistiske design. Uanset om der er boligarkitektur, indretning, fotografering eller industrielt design - med det formål at skabe puristiske og tidløse genstande, fokuserer designerne på det væsentlige.

Minimalistisk og æstetisk

For Jonas Bjerre-Poulsen & Kasper Rønn svarer godt design til faktiske behov uden at forsømme det sensuelle aspekt. En klassisk, genkendelig form kombineret med et nyt, originalt twist tiltrækker opmærksomhed. En overraskende lille detalje eller brugen af et nyt materiale vækker trangen til at røre ved et produkt, lugte det eller nyde lyden, når det lægges på bordet.

Norm Architects produkter kombinerer funktion med skønhed og tilføjer det bestemte aspekt af tidløshed og sjæl. Ud over funktionalitet skaber brugen af naturlige materialer en sensuel oplevelse og glæde ved at bruge produkterne. Hendes mest kendte designs inkludererKedel Tekande tilMenu - den perfekte blanding af asiatisk Zen-filosofi og moderne skandinavisk arkitektur.

Side af Norm Architects


Brands