• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Soveværelse tilbehør: 5 tips til et indbydende soveværelse

Soveværelset er ét af de vigtigste rum i dit hjem, fordi du tilbringer næsten en tjedjedel af dit liv med at sove! Derfor er det vigtigt, hvilke møbler, farver og lamper du vælger til at du kan falde til ro og få en dejlig dyb søvn. Når du vågner, skal du gerne have en følelse af velvære, der kan gøre det en smule svært at kravle ud af sengen.

Soveværelsesindretning i røde og jordfarver

Det handler om at finde den hårfine balance i din afslapningsoase. Med disse 5 tips kan du gøre dit soveværelse mere indbydende:

  1. Lukkede_skabe i stedet for reoler
  2. Lev med farver – eller lad vær
  3. Arbejd med det dit soveværelse kan byde dig
  4. Sengetæpper og puder - der matcher
  5. Fokuser på personligt tilbehør
Marius kommode fra Hartô Soveværelse fra blogger Jaqueline Pauly Marius kommode fra Hartô i lysegrå (RAL 7035)

1. Lukkede skabe i stedet for åbne reoler

Er dit soveværelse er også et opbevaringsrum? Selvom mange hjem er ret små, er det ikke en undskyldning for at støvsuger, tøj stativ og andet stilles ind i soveværelset. Brug i stedet nicher! Med reolsystemer som String, by Lassen og Tojo kan du individuelt tilpasse til dit værelse, der giver dig mulighed for diskret at stue dine ting væk. Rumdelere kan skjule husholdningsting. Med hensyn til tøj, håndklæder og osv. har lukkede skabe en afgørende fordel: De bestemmer, hvordan dit soveværelse ser ud og ikke din tøj.

Også dit vasketøj kan skjules på en smart og enkel måde med vaskekurve.

ferm LIVING – Unfold rumdeler Ferm Living - vaskerum Vægsekretær i soveværelset

2. Lev med farver – eller lad vær

Farven spiller en vigtig rolle i alles soveværelser. Stærke, men harmonisk matchede farver eller en drøm i nuancer af grå? Valget er dit! Vigtigt: Vælg ikke farver, der er for iøjnefaldende. Naturlige farver har især en beroligende effekt.

Soveværelse i grå Soveværelsesindretning i røde og jordfarver Coupled væglysestage fra ferm LIVING

3. Arbejd med det dit soveværelse kan byde dig

Sengetøj, lamper, spejle, tæpper- hører til den klassiske indretning af et soveværelse skaber det perfekte grundlag. Hvis du er omhyggelig med at udvælge ting, der ikke kun ser godt ud i sig selv, men også passer sammen med resten , skaber du de bedste forudsætninger for - at du roligt kan pakke kufferten og tage i drømmeland.

Retrostil i soveværelset Lotte rektangulært tæppe fra myfelt i soveværelset Tænd/sluk-knap på ledningen

Inden du lukker øjnene skal du bare lige huske at slukke for lyset. Da lyset også har meget at sige i et soveværelset, er det vigtig at gøre sig tanker om det helt rigtige natlampe, der står på natbordet og pendlen, der sidder i loftet.

4. Sengetæpper og puder - der matcher

Fortryllende sengetøj. Afstem puder med sengetæpper og få resultatet af en hyggelig og indbydende seng. Det er med til at gøre soveværelset til et mere indbydende sted at opholde sig end bare det sted, du tilbringer næste en tredjedel af dit liv.

YU reol fra Konstantin Slawinski som natbord Georg bordspejlet fra Skagerak iscenesat af Sarah Fugle på en kirsebærgren (Koson) fra IXXI

5. Fokuser på dit personlige tilbehør

Som voksen er man måske ikke lige så vild med bamser og tøjdyr i skrigende farver, som børn er. Disse figurer er til gengæld blevet meget trendy at have stående - også i soveværelset. Farverne er af figurerne er harmoniske og naturlige, der giver ro og lader hverdagsstressen forsvinde. Derudover er de yderst charmerende at se på og er med til at gøre dit soveværelse endnu mere indbydende.

Remix Nightcouch Velito 0506 af The Hansen Family i gråVores anbefalinger til dig:SoveværelseSe nu!

Fotocredit: Hatice Köse fra @koe.se, Sarah Van Peteghem fra cocolapinedesign.com, Pepper Schmidt fra heimatbaum.com

Vare fra 07.02.2018, af Anja Beckmann

Alle varer fra denne kategori Boligidéer

Relaterede rum