• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Gæsteværelse

Indret dit gæsteværelse og vis "Dejligt, du er her". Skab et hjem lagt hjemmefra til dine gæster.

Produktgrupper


Gæsteværelse ideer til en varm velkomst

Gæsteværelset er ikke bare et soveværelse, hvor dine gæster sover, det er også deres hjem væk fra hjemmet under hele opholdet. Når vi byder gæster velkommen i vores hjem, er det vigtigt at få dem til at føle sig så behagelig som muligt. Med møbler og tilbehør af høj kvalitet kan du skabe et indbydende rum til at slappe af. Opdag kreative idéer til, hvordan du smagfuldt indretter dit gæsteværelse her.

Fleksible møbler til din gæsteværelse

Gæsteværelset kun tilbyder begrænset plads, så det skal være møbleret klogt. For weekend besøgende, er rummet ikke nødvendigvis behøver at have en seng - få lejligheder har nok plads til det. Brug i stedet et stabelsenge: til at skabe mere plads. Lav en dobbeltseng, enkeltseng eller en sofa blot ved at stable og rearrangere hynder. Et andet interessant alternativ er sovesofaen. I løbet af et øjeblik kan din stue omdannes til en komfortabel seng. Fuldend sovestedet med et lille natbord og en læselampe.

Hvorfor ikke også give dine venner mulighed for at opbevare deres personlige ting. En garderobestand til tøj eller knagerække til at hænge de vigtigste op.

Til dine yndlings gæster: alle former for gæsteværelse tilbehør

Indret gæsteværelset på en enkel og hyggelig måde. Vælg et ensartet farveskema til vægge og møbler, og afrund det med farvestrålende boligtilbehør i form af puder, sengetøj eller billeder. En frisk buket blomster er den perfekte måde at vise, at du lægger tid og kræfter i at byde dine gæster velkommen. At placere det i en stilfuld vase har en stor effekt og giver samtidig en varm velkomst.

Hvis familien kommer på besøg, hvorfor så ikke overraske dem med nogle sæsonbestemt pynt i soveværelset. En lille porcelæn kanin til påske eller grangrene i løbet af julen er med til at give en helt særlig stemning.

Lad dig inspirere og skab en indbydende indretning til din familie og venner.

Blogartikler