• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Adam Goodrum


Adam Goodrum

Adam Goodrum blev født i Australien i 1972. Goodrum afsluttede sin uddannelse i industrielt design på Sydneys tekniske universitet i 1993.

Designeren Adam Goodrum boede i London de to første år, efter han var færdig med at studere, inden han vendte hjem til Australien. Goodrum har sidenhen udvidet sit designportefølje betragteligt, og han er en af de førende designere i Oceanien. Der er næppe den produktkategori, som australieren ikke har kastet sig over med alt fra simple plastikdyvler til komplekse luksusmøbler.

Goodrum fik mulighed for at udstille på møbelmessen i Milano i 2005 efter at have vundet Bombay Sapphire Design Discovery prisen. På daværende tidspunkt indledte han sit samarbejde med førende producenter som Cappellini og Whiteflax. Adam Goodrum er inspireret af billedkunst: Alexander Calders skulpturelle værker og passion for farveblokke har tjent som inspiration for australieren.

En vigtig del af Adam Goodrums designs handler om at sætte rum og mobilitet i centrum: Mange af Goodrums designs reduceres helt ned i størrelse, om nødvendigt. Stitch Chair, som produceres af Cappellini, og Timber bordskåneren fra Normann Copenhagen er imponerende eksempler på hans moderne tilgang til design.

Side af Adam Goodrum


Brands