• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Arik Levy


Arik Levy

Kunstner, tekniker, fotograf, designer, filmproducent – Arik Levys talenter er mange og forskelligartede. Det vigtigste for ham er dog, at hans produkter vækker folks følelser.

Adskillige af Arik Levys værker bliver beundret på museer verden over. Designeren, der nu bor i Frankrig, er mest berømt for sine skulpturer, som er alt lige fra store til små, og Levy har skabt mange unikke værker. Hans installationer er også internationalt kendt, og man må heller ikke glemme, at kunstneren også designer produkter.

Arik Levy blev født i 1963 i Tel Aviv. Efter studier i Schweiz flyttede den israelskfødte designer til Frankrig, hvor han nu driver designfirmaet 'L Design' i Paris sammen med Pippo Lionni. 'Livet er et system af tegn og symboler,' siger Levy, 'hvor intet er, hvad det ser ud til at være ved første øjekast.'

Arik Levy designer mode, kunst, grafisk design og designprodukter baseret på denne forudsætning. Israelskfødte Levys arbejde er lige så forskelligt som antallet af steder, hvor kunstneren har været udstillet og listen over de virksomheder, han har arbejdet for: Vitra, Ligne-Roset, Baleri Italia, Issey Miyake, Zanotta, Swedese og Ruckstuhl kan findes på Levys CV.

Side af Arik Levy


Brands