• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Magis

I 1976 grundlagde Eugenio Perazza firmaet Magis med base i Motta di Livenza, nær Venedig. Magis ser sig selv som en slags produktudgiver, hvor forskellene i internationale designers sprog og stilarter bevidst fremhæves.

Mangfoldigheden af internationalt design forenet i et brand

Siden 1976 har Magis gået sin egen vej med sine innovative, karakteristiske produkter. Fordi det italienske mærke har sat sig til opgave at repræsentere mangfoldigheden af internationalt design.


Oplev alle kollektioner og serier fra Magis

Magis - italiensk design og international mangfoldighed

I 1976 grundlagde Eugenio Perazza firmaet Magis med base i Motta di Livenza, nær Venedig. Magis ser sig selv som en slags produktudgiver, hvor forskellene i internationale designers sprog og stilarter bevidst fremhæves.

Magis er mindre af en produktions- og produktionsvirksomhed, da udvalgte specialister og leverandører er ansvarlige for dette. Snarere handler Eugenio Perazzas virksomhed om at kunne reagere fleksibelt på designernes ideer og dermed give dem en vis autonomi. Perazza insisterer på at deltage direkte og lidenskabeligt i processen med at skabe produkterne.

Ud over siddepladser og møbler tilbyder Magis en forskelligartet og frisk samling af hverdagsgenstande, der kommer fra pennen fra kendte designere som Konstantin Grcic, Jasper Morrison, Michael Young, Stefano Giovannoni, Marc Newson, James Irvine eller Karim Rashid.

I modsætning til Cappelini, Danese Milano, Flos, Kartell eller Zanotta er Magis ikke et af de traditionelle italienske virksomheder i 1950'erne og 60'erne, der grundlagde og formede italiensk design. Men det står i netop denne tradition og har taget sin egen umiskendelige vej siden 1976 med bevidstheden om denne arv. Magis har primært fokuseret på materialerne plast og metal, som de konstant skaber nye og innovative produkter med.

Virksomhedens succesrige produkter inkluderer den velkendte Bombo barstol fra Stefano Giovannoni (1997), flaskehylden af Jasper Morrison (1994), Chair One af Konstantin Grcic (2003) og foldebordet og stolen Aida af Richard Sapper (2002) for blot at nævne nogle få.

Side af Magis


 

Repræsentation af designmilepælerne fra producenten Magis

En designhistorie: Magis-produkter fra 1976 til i dag ... De mest berømte designs fra det italienske firma animeres her og spiller hovedrollen i kronologisk rækkefølge.

De vigtigste designs