• Fri pakkeforsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

Louise Campbell


Louise Campbell

Skandinavisk design er normalt berømt for sin enkle elegance. Louise Campbells værker er også virkelig elegante, men absolut ikke enkle. "Legende" eller "eksperimenterende" beskriver bedre hendes værker. Denne sammenblanding kan ligge i hendes rødder som datter af en englænder og en dansker. Selv om hun er født i København, er hun vokset op i begge lande, og det kan forklare, at hun ikke udelukkende er en skandinavisk kunstner. Det kommer hendes værker til gode.

Louise Campbell dimitterede fra London College of Furniture i 1992 og tog tilbage til Danmark, hvor hun studerede industrielt design på den danske designskole, hvor hun blev færdiguddannet i 1995. Hun grundlagde sit eget designværksted i 1996 og har siden da arbejdet som selvstændig. Hendes fokus er primært på møbel- og lampedesign. Campbell har arbejdet for Muuto, Royal Copenhagen og Stelton samt andre kendte producenter.

Designerens eget motto lyder: Alt er muligt, så længe det modsatte ikke er bevist. Denne åbenlyse maksime kommer til udtryk i Louise Campbells værker, der igen og igen har sat deres præg

Side af Louise Campbell


Brands