• Gratis forsendelse fra 1099 kr
  • 24.000 produkter på lager
  • 30 dages returret

TAF Architects


TAF Architects

Gabriella Gustafson Mattias Ståhlbom er designduoen bag TAF Architects. Tegnestuen blev stiftet i Stockholm i 2002 og arbejder med produktdesign og boligindretning i hele verden.

Målet for den svenske duo er at gøre hver dag lidt mindre almindelig gennem design: et nyt, frisk perspektiv på de ting, vi bruger i vores dagligdag. TAF Architects udmønter denne filosofi i praksis med diskrete og alligevel effektive ændringer af klassiske produkter. Resultatet er ofte humoristisk og inspirerer os til at tænke.

TAF Architects bekender sig til traditionelle dyder: Anvendelse af træ er et centralt aspekt i Gustafsons og Ståhlboms arbejder, fordi dette naturmateriale altid har været en del af den skandinaviske designtradition. TAF Architects mener ikke, at nordisk design kommer til at miste sin betydning takket være de skandinaviske samfundsværdier og traditionelle materialer. Derfor føjer de altid nye interessante aspekter til dagligdagens møbler.

Der gik ikke længe, før denne filosofi blev en succes: TAF Architects' produkter er allerede blevet udstillet på MoMA i New York og er en del af faste udstillinger på Designmuseum Danmark i København.

Side af TAF Architects


Brands